Beste Autoverzekeringen 2018

Beste autoverzekering vergelijken – volgens Moneyview!

Autoverzekering vergelijken. Beste autoverzekering volgens Moneyview vergelijken? De autoverzekeringen van ANWB, Aegon en AllSecur zijn op de dekking WA + Volledig Casco als beste uit de test gekomen van Moneyview in augustus 2017. De autoverzekeringen van OHRA, ABN AMRO en AllSecur zijn de beste autoverzekeringen op dekking WA + Beperkt Casco. Op dekking WA kwam onder andere Centraal Beheer als beste uit de test. De autoverzekeringen kregen van Moneyview een 5-sterren productrating op Voorwaarden. Hiermee behoren de autoverzekeringen van deze aanbieders qua voorwaarden tot de top van de markt. De titel ‘Beste autoverzekering’ ontvangt een autoverzekering niet zomaar. Moneyview vergeleek de voorwaarden en prijzen van tientallen autoverzekeringen. De complete lijst in de editie van augustus 2017 van MoneyView Special Item gepubliceerd. Door aanbieders met elkaar te vergelijken kunt u letten op de premie, maar ook op de dekking die u daar voor terug zal krijgen. Met behulp van onderstaande vergelijking kunt u in ieder geval een goed beeld krijgen van de beste mogelijkheden! Een autoverzekering is een verzekering tegen schade als gevolg van het gebruik van een auto. Verzekeraars hanteren drie basisdekkingen. WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) dekt alleen de schade aan anderen die u veroorzaakt met uw auto. Met WA + Beperkt Casco bent u naast WA ook verzekerd tegen schades aan uw eigen auto door o.a. brand, diefstal, ruitbreuk en storm. Met WA + Volledig Casco (Allrisk) bent u aanvullend op de WA + Beperkt Casco dekking verzekerd tegen schades aan uw eigen auto als gevolg van botsen, slippen, omslaan, te water en van de weg raken en ander van buiten komend onheil. Heeft u een auto dan bent u verplicht deze minimaal WA te verzekeren. De meeste mensen kiezen met een auto jonger dan 7 jaar voor WA + Volledig Casco (All Risk), met een auto tussen de 7 en 12 jaar oud voor WA + Beperkt Casco en met een auto ouder dan 12 jaar voor alleen WA-dekking. Ook als u al een autoverzekering heeft is het verstandig om regelmatig een vergelijking uit te voeren. Dit komt onder andere doordat de markt van autoverzekeringen voortdurend in beweging is. Er worden nieuwe verzekeringen uitgebracht en er komen nieuwe aanbieders bij. Maar ook uw wensen ten aanzien van een autoverzekering kunnen veranderen. Door regelmatig autoverzekeringen te vergelijken kunt u te weten komen of het interessant is op zoek te gaan naar een goedkopere en aantrekkelijke autoverzekering. U bespaart dan vele euro’s of krijgt veel meer dekking voor dezelfde premie. Hier vindt u alle informatie voor een complete vergelijking van de beste autoverzekeringen. U kunt zelf uw premie berekenen en de autoverzekering die het beste bij u past eenvoudig online afsluiten in drie stappen: 1. premie berekenen 2. persoonsgegevens invullen 3. controle en betaalwijze.


Alle autoverzekeringen vergelijken (12)Beste autoverzekeringen (4)                                Hoe vergelijken wij?

Verzekeraar: ANWB Aegon OHRA Centraal Beheer
Verzekering: ANWB Autoverzekering Aegon Autoverzekering Royaal OHRA Autoverzekering Aanvullend Centraal Beheer Autoverzekering
Dekking: WA+Volledig Casco WA+Volledig Casco WA+Beperkt Casco WA
Actie/bijzonderheden: Beste Moneyview op ”Voorwaarden” Beste Moneyview op ”Voorwaarden” Beste Moneyview op ”Voorwaarden” Beste Moneyview op ”Voorwaarden”
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Mogelijke aanvullende dekkingen:
Schadeverzekering inzittenden Optie Optie Optie Optie
Ongevallen inzittenden verzekering Nee! Optie Optie Optie
Verkeersrechtsbijstand Optie Optie Optie Optie
Pechhulp Nee! Standaard inclusief Optie Optie
No-claim beschermer Nee! Optie Nee! Optie
Verlenging nieuwwaarderegeling Nee! Nee! Nee! Nee!
Extra dekking accessoires Optie Nee! Nee! Nee!
Premie en afsluiten
Eenmalige poliskosten: Ja! Ja! Nee! Nee!
Dagelijks opzegbaar: Ja! Nee! Ja! Ja!
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie

Via ”Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de autoverzekering van uw keuze direct online afsluiten.

Optie: dekking tegen meerpremie. X: dekking wordt niet aangeboden.


Nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling

Voor nieuwe auto’s hebben de meeste autoverzekeraars een nieuwwaarderegeling. Met de nieuwwaarderegeling krijgt u een bedrag vergoed dat hoog genoeg is om dezelfde auto nieuw te kopen. Verzekeraars hanteren een nieuwwaarderegeling van 1, 2 of 3 jaar. Dat betekent dat u een vergoeding krijgt als u binnen 1, 2 of 3 jaar uw auto total loss rijdt of als hij gestolen wordt.

De nieuwwaarderegeling geldt niet voor tweedehands auto’s. Daarom hebben veel autoverzekeraars een aanschafwaarderegeling. Met een aanschafwaarderegeling krijgt uw bij total loss en diefstal, gedurende de eerste periode na het kopen (1, 2 of 3 jaar) het aankoopbedrag van uw auto terug van de verzekeraar. U moet dan wel de aankoopbon kunnen laten zien en de auto bij een erkende garage hebben gekocht.

Gelijkwaardige autoregeling

Wanneer uw auto is gestolen of total loss is verklaard krijgt u mogelijk de dagwaarde uitgekeerd. Van de dagwaarde kunt u meestal geen gelijkwaardige auto terugkopen. Met een autoverzekering met een gelijkwaardige autoregeling kunt u dit wel. U krijgt dan namelijk de vervangingswaarde uitgekeerd. In de praktijk is dit bedrag iets hoger (ca. 10%) dan de dagwaarde.

Via “Toon details” in bovenstaand overzicht vindt u per verzekering meer informatie over de belangrijkste polisdetails.

Autoverzekering vergelijken & afsluiten

De autoverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een autoverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, u bent dan direct verzekerd!


De beste deals  Direct afsluiten bij de aanbieder Simpel en snel online

Volg ons op Twitter!Like ons op Facebook


http://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
http://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress