Beste opstalverzekeringen 2018

Beste opstalverzekering vergelijken – volgens de Consumentenbond!

Beste opstalverzekering volgens de Consumentenbond vergelijken? De Consumentenbond heeft in 2017 de inboedel- en opstalverzekeringen getest. De Consumentenbond adviseert de opstalverzekering en de inboedelverzekering bij dezelfde aanbieder af te sluiten. De combinatie van inboedel- en opstalverzekering die als beste uit de test is gekomen bij Consumentenbond is de allrisk verzekering van Nationale Nederlanden (Maatwerk). De voorwaarden en prijzen van 60 (!) inboedel- en opstalverzekeringen zijn vergeleken en de Consumentenbond kwam tot de conclusie dat deze verzekering de beste kwaliteit (beste polisvoorwaarden) biedt. Ook de all risk verzekeringen van Interpolis, SNS en Nationale Nederlanden (Standaard) kwamen uitstekend uit de test. Door aanbieders met elkaar te vergelijken kunt u letten op de premie, maar ook op de dekking die u daar voor terug zal krijgen. U kunt zelf uw premie berekenen en de opstalverzekering van uw keuze eenvoudig afsluiten in 3 stappen: 1. premie berekenen 2. persoonsgegevens invullen 3. controle en betaalwijze.


Alle opstalverzekeringen vergelijken (11)│Beste opstalverzekeringen (5)                          » Hoe vergelijken wij?

NN_Nat-Ned__logo_01_rgb_fc_00721-114x85 reaal anwb_1 ohra-nieuw zelf
Verzekeraar: Nationale Nederlanden Reaal ANWB OHRA Zelf.nl
Verzekering: Opstalverzekering All-in Opstalverzekering Opstalverzekering Opstalverzekering All Risk Opstal Comfort
Polisvoorwaarden: Vijf sterren Vijf sterren Vier sterren Drie sterren Drie sterren
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Dekking
Opstal waardegarantie tot: € 600.000 Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt Onbeperkt
Glasdekking: Optie Ja Optie Optie Optie
Overige kenmerken
Eigen risico (standaard): € 100 € 150 € 100 € 0 € 100
Direct opzegbaar: Nee! Nee! Ja! Ja! Ja!
Eenmalige poliskosten: Nee! Nee! Ja! Nee! Ja!
Maandpremie-indicatie
Alleenstaande zonder kinderen: € 14,70 € 14,85 € 14,61 € 27,46 € 12,35
Alleenstaande met kinderen: € 18,17 € 14,85 € 14,61 € 27,46 € 12,35
Partners zonder kinderen: € 15,53 € 14,85 € 14,61 € 27,46 € 12,35
Partners met kinderen: € 18,17 € 14,85 € 14,61 € 27,46 € 12,35
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie  Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie
Polisdetails vergelijken »

Premie-indicaties op basis van tussenwoning, standaard eigen risico, dekking all risk, incl. 21% assurantiebelasting en exclusief eventuele kortingen (laatste update 22-12-17). Via ”Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de opstalverzekering van uw keuze direct online afsluiten.


Waarom een opstalverzekering?

Als u schade heeft aan uw woning en u heeft geen opstalverzekering dan moet u de schade uit eigen zak betalen. Zeker bij brand kunnen de bedragen zeer hoog oplopen. Met een opstalverzekering verzekert u dit soort risico’s, die u waarschijnlijk niet zelf kunt dragen.

Opstal waardegarantie

Alle bovenstaande opstalverzekeringen bieden waardegarantie. Waardegarantie houdt in dat u nooit bent onderverzekerd. Onderverzekering betekent dat de waarde van uw opstal hoger is dan het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Als u onderverzekerd bent krijgt u na schade minder uitgekeerd dan de werkelijke waarde van uw opstal. Staat bij opstal waardegarantie een bedrag? Dan heeft u waardegarantie tot dit bedrag.

Allrisk-dekking versus Extra uitgebreid

Met een opstalverzekering met extra uitgebreide dekking bent u verzekerd voor gebeurtenissen die expliciet in de polisvoorwaarden vermeld staan. Met all risk-dekking is uw opstal zowel verzekerd voor gebeurtenissen die expliciet in de polisvoorwaarden vermeld staan als tegen elk plotseling en onverwacht van buitenkomend onheil. Tegen schade en verlies als gevolg van bijna alle gebeurtenissen bent u dan verzekerd.

Meer informatie: Veelgestelde vragen – Opstalverzekering

Opstalverzekering vergelijken & afsluiten

De opstalverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een opstalverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, u bent dan direct verzekerd!


”123geldzaken.nl biedt onafhankelijke informatie over uw persoonlijke financiën & de best beoordeelde financiële producten”

Volg ons op Twitter!Like ons op Facebook


http://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
http://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress