Yarden uitvaartverzekering

Vergelijken met: DELAMonutaYardenLifetriArdanta

« Terug naar overzicht Yarden_Logo_ROOD_RGB
Algemeen
Verzekeraar Yarden
Verzekering Yarden Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering
Actie/bijzonderheden U ontvangt 10% extra budget als u de begrafenis of crematie door Yarden laat verzorgen!
Standaard verzekerd bedrag € 8.000
Maximaal verzekerd bedrag € 20.000 (Pakketkeuze – Eenvoudig: € 5.000; Gemiddeld: € 8.000; Uitgebreid: € 11.000; Flexibel: Zelf kiezen)
Prijs/kwaliteit Vier sterren
Premiebetaling termijn 10, 20 jaar of tot 85 jaar
Naar premie »
Kenmerken verzekering
Geld vrij besteedbaar Ja. Bij een natura-sommen verzekering wordt een bedrag verzekerd dat naar eigen inzicht besteed kan worden. Er geldt wel een verplichting om het geld te besteden aan de uitvaart.
Restitutie niet besteed bedrag Ja, maximaal 10% van het verzekerde bedrag tot een maximum van € 500 van het resterende bedrag
Repatriëring meeverzekerd Ja. Het verzekerde bedrag kan gebruikt worden voor het overbrengen van de overledene vanuit het buitenland naar Nederland.
Kinderen gratis meeverzekerd Ja, vanaf 20 weken zwangerschap tot 21 jaar.
Maximaal verzekerd bedrag kind € 20.000
Levenloos geboren kind meeverzekerd Ja, vanaf 20 weken van de zwangerschap tot 6 maanden na de geboorte. Dekking maximaal € 2.500
En bloc-clausule Ja.
Premie-indexering Keuze bij het afsluiten van de verzekering om het verzekerd bedrag jaarlijks te indexeren. Gedurende de premiebetalingsduur keuze om de indexatie aan- of uit te zetten.
Afkopen Afkoop is mogelijk als alle premies in de eerste drie jaar zijn betaald. Gedeeltelijke afkoop is niet mogelijk. Afkoop van een koopsom is direct mogelijk.
Premievrij maken Premievrij maken is mogelijk als alle premies in de eerste drie jaar zijn betaald en de premievrije waarde €500 of meer bedraagt
Uitvaartverzorger zelf kiezen Ja, de nabestaanden kunnen zelf kiezen welke uitvaartverzorger wordt ingeschakeld. Als het afscheid door Yarden Uitvaartzorg B.V. wordt verzorgd, dan komt de verzekerde in aanmerking voor Ledenvoordeel. Het Ledenvoordeel van deze verzekering is 10% van het verzekerd bedrag.
Afsluiten »
https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress