Beste creditcard 2015 Consumentenbond

Beste creditcard vergelijken – volgens de Consumentenbond!

Creditcard vergelijken? Hier kunt u de beste creditcards 2015 volgens de Consumentenbond vergelijken en afsluiten. Diverse creditcards van American Express hebben het predikaat ‘Beste uit de Test’ gekregen van de Consumentenbond in 2015. De titel ‘Beste Creditcard’ ontvangt een creditcard niet zomaar. De Consumentenbond vergeleek de kredietfaciliteiten en de acceptatie van 37 niet bank-gebonden creditcards en kwam tot de conclusie dat de volgende vier creditcards de beste kwaliteit (Beste uit de Test) bieden:

Flying Blue – American Express Gold Card

Flying Blue – American Express Platinum Card

The Gold Card – American Express

The Platinum Card – American Express

De complete lijst is te vinden op de site van Consumentenbond.

Beste creditcard kiezen

Door creditcards met elkaar te vergelijken kunt u letten op de jaarlijkse bijdrage, maar ook op aspecten als kredietfaciliteiten, vervangende kaart, verzekeringen en sparen via de kaart. Met behulp van een vergelijking kunt u een goed beeld krijgen van de beste mogelijkheden. Welke creditcard in uw geval de beste keuze is, hangt af van hoe u hem gebruikt.

Gebruik creditcard door Nederlanders

Nederlanders gebruiken een creditcard vooral voor gebruik in het buitenland en op internet. Geldopnames worden veel minder vaak gedaan omdat deze relatief duur zijn met een creditcard. Als u een auto wilt huren in het buitenland, online een vliegticket wilt boeken of eenvoudig wilt afrekenen op de tolwegen in Frankrijk is het prettig als dat ook kan. Zonder creditcard kunt u op vakantie in vervelende situaties terecht komen. Door een creditcard aan te vragen heeft u de zekerheid van meer betaalmogelijkheden en kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten.

Creditcard aanbiedingen

Ook als u al een creditcard heeft is het verstandig om regelmatig een vergelijking uit te voeren. Er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Maar ook uw wensen ten aanzien van een creditcard kunnen veranderen. Door regelmatig creditcards te vergelijken kunt u te weten komen of het interessant is op zoek te gaan naar een goedkopere en aantrekkelijke creditcard.

Creditcard vergelijken en aanvragen

Hier vindt u alle informatie voor een complete vergelijking van de beste creditcards. Zo kunt u hier dus een goed beeld krijgen van de beste mogelijkheden!

De creditcard van uw keuze kunt u snel en eenvoudig online aanvragen. U ontvangt dan binnen circa anderhalve week uw creditcard per post.

Creditcard vergelijken »

 

Nog geen reacties

Reageer

« Terug naar overzicht

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress