Goedkoopste energieleverancier Consumentenbond

Met het overstappen van energieleverancier kunt u mogelijk veel op energiekosten besparen. Het voordeel kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Dit blijkt uit een rapport van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) over de tweede helft van 2011. Vooral als u nog nooit bent overgestapt en u nog bij uw traditionele (regionale) energieleverancier zit is de kans groot dat u veel op de energiekosten kunt besparen.

Redenen om over te stappen Energiekosten besparen kan een belangrijke reden zijn om over te stappen. Andere redenen kunnen zijn ontevredenheid over de service van uw huidige energieleverancier, overstappen naar groene energie en een verhuizing. Ruim de helft van de Nederlanders is nog nooit overgestapt en zit nog bij de traditionele (regionale) energieleverancier. Overstappen van energieleverancier is een puur administratieve handeling. Er hoeft niets aan uw aansluiting en leidingen gedaan te worden. Uw levering gaat te allen tijde door, zodat u nooit zonder gas of stroom komt te zitten. Overstappen is voor consumenten met stadsverwarming niet mogelijk.

Overstappen energieleverancier Overstappen doet u eenvoudig online. Uw nieuwe energieleverancier controleert de einddatum van uw huidige contract en verzorgt uw overstap (u hoeft meestal niet zelf uw oude energieleverancier op te zeggen). U krijgt van uw nieuwe energieleverancier een welkomsbrief met daarin de tarieven en voorwaarden. De overstap kunt u nog terugdraaien binnen 7 werkdagen na dagtekening van deze brief.

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress