Beste inboedelverzekeringen 2022

Beste inboedelverzekering vergelijken – volgens de Consumentenbond!

Beste inboedelverzekering volgens de Consumentenbond vergelijken? De inboedelverzekeringen van Centraal Beheer en FBTO zijn in de categorie Extra uitgebreid-dekking met een testoordeel van 8,3 als beste uit de test gekomen bij Consumentenbond in 2021. De voorwaarden en prijzen van 26 inboedelverzekeringen zijn vergeleken en de Consumentenbond kwam tot de conclusie dat deze inboedelverzekeringen de beste kwaliteit (beste polisvoorwaarden) bieden in deze categorie. Ook de Inboedelverzekering Extra uitgebreid van OHRA kwam met een 7,6 uitstekend uit de test. In de categorie Allrisk-dekking kwam de inboedelverzekering van Lemonade met een 9,3 als beste uit de test. Ook de inboedelverzekeringen van Centraal Beheer en FBTO kwamen in de categorie Allrisk met een 8,5 uitstekend uit de test. De complete lijst is in de Consumentengids van mei 2021 gepubliceerd. MoneyView onderzocht in juni 2022 de voorwaarden en prijzen van 58 inboedelverzekeringen. De inboedelverzekeringen van Centraal Beheer, FBTO en Allianz Direct (EUG) kwamen met 5 sterren op “Prijs” als goedkoopste inboedelverzekeringen uit de bus. De inboedelverzekeringen van Lemonade, rhion en Vereniging Eigen Huis (allen Allrisk) kregen van Moneyview een 5-sterren productrating op “Voorwaarden”. Hiermee behoren deze inboedelverzekeringen qua voorwaarden tot de top van de markt. De complete lijst in de editie van juni 2022 van MoneyView Special Item gepubliceerd. Onderstaande inboedelverzekeringen bieden goede tot zeer goede polisvoorwaarden en zijn online direct bij de aanbieder af te sluiten. U kunt zelf uw premie berekenen en de inboedelverzekering van uw keuze snel en eenvoudig afsluiten in 3 stappen: 1. premie berekenen 2. persoonsgegevens invullen 3. controle en betaalwijze.


Alle inboedelverzekeringen vergelijken (8)│Beste inboedelverzekeringen (3)                          » Hoe vergelijken wij?

fbto cb_logo_12060 ohra-nieuw
Product: Inboedelverzekering Inboedelverzekering Inboedelverzekering
Polisvoorwaarden:  Vijf sterren Vijf sterren Vier sterren
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Vergoedingen (standaard)*
Audio / TV / Computers: € 35.000 € 35.000 € 15.000
Kunst / Antiek: € 35.000 € 35.000 € 15.000
Verzameling: € 35.000 € 35.000 € 15.000
Sieraden: € 5.000 € 5.000 € 6.000
Contant geld: € 1.250 € 1.250 € 1.500
Overige kenmerken
All Risk Optie Optie Optie
Eigen risico (standaard): € 150 € 0 € 0
Direct opzegbaar: Ja! Ja! Ja!
Garantie tegen onderverzekering: Ja! Ja! Ja!
Maandpremie-indicatie
Alleenstaande zonder kinderen: € 4,40 € 3,85 € 10,53
Alleenstaande met kinderen: € 6,75 € 5,76 € 11,64
Partners zonder kinderen: € 5,59 € 4,63 € 10,53
Partners met kinderen: € 6,75 € 5,76 € 13,30
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie
Polisdetails vergelijken »

Premie-indicaties op basis van extra uitgebreide dekking, standaard eigen risico, incl. 21% assurantiebelasting en exclusief eventuele kortingen (laatste update 21-09-2022). Via “Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de inboedelverzekering van uw keuze direct online afsluiten.

* U kunt bij Centraal Beheer en FBTO vergoedingen verhogen als u dat wilt.


Dekking inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade aan en verlies van uw inboedel. Onder de inboedel vallen alle roerende (verhuisbare) zaken van de verzekeringsnemer en iedereen die daar duurzaam mee samenwoont. Denk aan: (antieke) meubels, kunst, lampen, stoffering, kleding, huishoudelijke apparaten, (brom-) fietsen, aanhangwagens, tuinaanleg, tuin- en hobbygereedschap, sieraden, audiovisuele apparatuur, computers en geld. Schade aan de woning zelf valt niet onder de dekking, hiervoor dient de opstalverzekering. Schade en verlies als gevolg van de volgende gebeurtenissen vallen onder de basisdekking:

  • Brand en ontploffing;
  • Storm;
  • Blikseminslag;
  • Wateroverlast;
  • Diefstal na braak en beroving.

Meer informatie: Veelgestelde vragen – Inboedelverzekering

Inboedelverzekering vergelijken & afsluiten

De inboedelverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een inboedelverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, na acceptatie van uw aanvraag door de verzekeraar start uw dekking direct!


”123geldzaken.nl biedt onafhankelijke informatie over uw persoonlijke financiën & de best beoordeelde financiële producten”

Volg ons op Twitter!Like ons op Facebook


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress