Beste inboedelverzekeringen 2020

Beste inboedelverzekering vergelijken – volgens de Consumentenbond!

Beste inboedelverzekering volgens de Consumentenbond vergelijken? De inboedelverzekering van Interpolis is uitstekend uit de laatste test gekomen bij Consumentenbond in 2019. De voorwaarden en prijzen van ruim 30 inboedelverzekeringen zijn vergeleken en de Consumentenbond kwam tot de conclusie dat deze inboedelverzekering de beste kwaliteit (beste polisvoorwaarden) biedt. Nadeel is dat u klant moet zijn van de Rabobank om deze inboedelverzekering te mogen afsluiten. Een andere inboedelverzekering met een zeer hoog testoordeel is de inboedelverzekering van Centraal Beheer. De inboedelverzekering van Reaal (Basis) kwam als Beste Koop uit de test. Beste Koop wil zeggen dat deze inboedelverzekering de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. MoneyView onderzocht in 2019 de voorwaarden en prijzen van 57 (!) inboedelverzekeringen. De inboedelverzekeringen van Reaal (Basis), Verzekeruzelf en AllSecur kwamen met 5 sterren op “Prijs” als goedkoopste inboedelverzekeringen uit de bus. De maatwerk inboedelverzekering van Nationale Nederlanden (All Risk) kreeg van Moneyview een 5-sterren productrating op “Voorwaarden”. Hiermee behoort deze inboedelverzekering qua voorwaarden tot de top van de markt. De complete lijst in de editie van juni 2019 van MoneyView Special Item gepubliceerd. Door aanbieders met elkaar te vergelijken kunt u letten op de premie, maar ook op de dekking die u daar voor terug zal krijgen. U kunt zelf direct online uw premie berekenen en de inboedelverzekering van uw keuze eenvoudig afsluiten in 3 stappen: 1. premie berekenen 2. persoonsgegevens invullen 3. controle en betaalwijze.


Alle inboedelverzekeringen vergelijken (10)│Beste inboedelverzekeringen (5)                       » Hoe vergelijken wij?

NN_Nat-Ned__logo_01_rgb_fc_00721-114x85 reaal ohra-nieuw aegon cb_logo_12060
Verzekeraar: Nationale Nederlanden REAAL OHRA Aegon Centraal Beheer
Verzekering: Inboedelverzekering All-in Inboedelverzekering Beste Koop Consumentenbond (oktober 2019)! Inboedel-verzekering All Riskdekking Inboedelverzekering Online Allrisk Inboedelgarant verzekering All Risk Hoog testoordeel Consumentenbond (oktober 2019)!
Polisvoorwaarden: Vijf sterren Vier sterren Vier sterren Drie sterren Vier sterren
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Dekking
Inboedel waardegarantie tot: tot € 100.000 tot € 125.000 Ja Ja Ja
Diefstal sieraden: € 15.000 € 2.500 € 6.000 € 6.000 € 5.000
Diefstal audio/computer: € 15.000 € 10.000 € 15.000 € 12.000 € 35.000
Kostbaarhedendekking: Standaard dekking Optie Standaard dekking Optie Optie
Buitenshuisdekking: Optie Optie Optie Nee! Optie
Glasdekking: Optie Optie Optie Nee! Optie
Overige kenmerken
Eigen risico (standaard): € 100 € 150 € 150 € 0 € 0
Direct opzegbaar: Nee! Nee! Ja! Nee! Ja!
Eenmalige poliskosten: Nee! Nee! Nee! Ja! Nee!
Maandpremie-indicatie
Alleenstaande zonder kinderen: € 7,89 € 6,91 € 12,89 € 9,36 € 8,03
Alleenstaande met kinderen: € 11,74 € 8,82 € 20,38 € 12,19 € 13,86
Partners zonder kinderen: € 8,87 € 7,33 € 13,90 € 11,08 € 11,59
Partners met kinderen: € 13,42 € 9,37 € 21,78 € 14,49 € 13,86
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie

Premie-indicaties op basis van tussenwoning, standaard eigen risico, dekking all risk, incl. 21% assurantiebelasting en exclusief eventuele kortingen (laatste update 29-04-2020). Via ”Uw premie” berekent u uw eigen premie en kunt u de inboedelverzekering van uw keuze direct online afsluiten.


Waarom een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade en verlies van uw inboedel. Onder de inboedel vallen alle roerende (verhuisbare) zaken in en om uw woning. U kunt in een situatie komen dat u door schade of verlies genoodzaakt bent nieuwe inboedel aan te schaffen. De kosten kunnen hoog oplopen, bijvoorbeeld wanneer schade is ontstaan door brand. Als u hier mee te maken krijgt is het prettig dat u hiervoor verzekerd bent. Uw verzekeraar betaalt in dat geval de schade. Zonder inboedelverzekering kunt u te maken krijgen met een kostenpost die u niet zelf kunt dragen. Mede om die reden heeft 95% (!) van alle Nederlanders een inboedelverzekering.

Dekking inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade en verlies van inboedel. Onder de inboedel vallen alle roerende (verhuisbare) zaken van de verzekeringsnemer en iedereen die daar duurzaam mee samenwoont. Denk aan: (antieke) meubels, kunst, lampen, stoffering, kleding, huishoudelijke apparaten, (brom-) fietsen, aanhangwagens, tuinaanleg, tuin- en hobbygereedschap, sieraden, audiovisuele apparatuur, computers en geld. Schade aan de woning zelf valt niet onder de dekking, hiervoor dient de opstalverzekering. Schade en verlies als gevolg van de volgende gebeurtenissen vallen onder de basisdekking:

  • Brand en ontploffing;
  • Storm;
  • Blikseminslag;
  • Wateroverlast;
  • Diefstal na braak en beroving.

Meer informatie: Veelgestelde vragen – Inboedelverzekering

Inboedelverzekering vergelijken & afsluiten

De inboedelverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een inboedelverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, na acceptatie van uw aanvraag door de verzekeraar start uw dekking direct!


”123geldzaken.nl biedt onafhankelijke informatie over uw persoonlijke financiën & de best beoordeelde financiële producten”

Volg ons op Twitter!Like ons op Facebook


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress