Betaalrekening vergelijken MET rente

Betaalrekening vergelijken. Wilt u een betaalrekening met rente openen? Bij de meeste banken krijgt u geen rente op een betaalrekening. Een beperkt aantal banken geeft echter wel degelijk over een positief saldo op de betaalrekening rente. Hieronder vindt u een overzicht van alle betaalrekeningen met rente. Bekijk, vergelijk en open direct online de goedkoopste betaalrekening met rente!

Wanneer is een betaalrekening met rente gratis? Een betaalrekening met rente is vooral interessant voor mensen die normaal gesproken gemiddeld een redelijk groot bedrag op hun betaalrekening hebben staan (zo’n € 1.000) of niet actief hun spaargeld (willen) beheren. Door de rente vergoeding op deze betaalrekeningen zijn in deze situatie onderstaande betaalrekeningen per saldo gratis. Omdat de gratis betaalrekening sinds 2009 niet meer bestaat is een betaalrekening met rente sindsdien nog de enige manier om, per saldo, gratis te bankieren. Heeft u doorgaans een aanzienlijk bedrag op uw betaalrekening staan? Dan is een betaalrekening met rente voor u al snel de goedkoopste betaalrekening die er te vinden is.

Actief beheer spaargeld Door uw spaargeld actief te beheren kunt een hoger rendement op uw spaargeld behalen. Hoe groot het renteverschil is is afhankelijk van de bank waar u uw spaargeld onderbrengt. De hoogste spaarrente bij sparen zonder voorwaarden ligt zo’n 1% hoger, bij de traditionele grootbanken ABN, ING en Rabobank zijn de verschillen veel kleiner.

Betaalrekening met rente openen Het openen van een betaalrekening met rente kan snel en gemakkelijk online. Voor het openen heeft u uw legitimatiebewijs nodig, uw bugerservicenummer en het rekeningnummer van uw huidige betaalrekening. U kunt een rekening openen als u 18 jaar of ouder bent en u kunt een rekening op twee namen openen (en/of-rekening). Geld storten kan in de meeste gevallen al na een dag, betalen binnen twee weken. Uw betaalpas ontvangt u ook in de meeste gevallen binnen twee weken.

Meer informatie over rente op je betaalrekening »

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress