Hoogste spaarrentes vergelijken

Hoogste spaarrente. Wilt u de hoogste spaarrente vergelijken? Hieronder vindt u een overzicht met de hoogste spaarrentes, sparen zonder voorwaarden. Bekijk en vergelijk de hoogste spaarrente en open direct online uw spaarrekening.

Spaarrekening openen U kunt een spaarrekening eenvoudig en snel via internet openen. De spaarrekening is papierloos en is volledig online te beheren. Online een nieuwe spaarrekening openen betekent overigens dat u niet van bank hoeft te veranderen. Het openen van een online spaarrekening is gratis. Ook aan het uitvoeren van transacties zijn geen kosten verbonden. Op werkdagen is een overboeking tegenwoordig in de meeste gevallen binnen een dag geregeld.

Rentebijschrijving De bijschrijving van de rente kan verschillen van bank tot bank. Bijschrijving vindt meestal 1 maal per jaar plaats, maar er zijn ook spaarbanken waarbij de rentebeschrijving maandelijks of per kwartaal plaatsvindt. Vanwege het rente op rente effect zijn de nominale rente en effectieve rente dan verschillend. Voor spaarrentes vergelijken moet uitgegaan worden van de effectieve rente op jaarbasis (dus inclusief eventueel rente op rente effect).

Sparen zonder voorwaarden Sparen zonder voorwaarden heeft betrekking op spaarrekeningen waarop op ieder moment kosteloos geld gestort en opgenomen kan worden. De spaarrente op deze spaarrekening is variabel en kan op ieder moment gewijzigd worden. Dit is meestal afhankelijk van de ontwikkelingen van de marktrente. Alle in de vergelijking op deze site genoemde banken vallen onder een depositogarantiestelsel. Wilt u meer weten over veilig sparen? Klik dan hier.

Tips voor het meeste rendement op uw spaargeld vindt u hier.


TOP 3 – Hoogste spaarrentes (direct kosteloos opneembaar)

-Tabel momenteel niet beschikbaar-

* Voor alle rekeningen geldt dat: er geen minimale (of maximale) eerste inleg vereist is, er geen minimum saldo vereist is voor de getoonde rente, u niet verplicht bent maandelijks in te leggen, er geen opnamekosten in rekening gebracht worden, rentebetalingen per jaar plaatsvinden, de rekening via internet beheerd kan worden en er geen rekeningafschriften per post verstuurd worden. Tevens is uw spaargeld gegarandeerd tot € 100.000 en heeft u geen betaalrekening nodig om de spaarrekening te kunnen openen. Indien spaarrekeningen hierop afwijken wordt dat toegelicht onder de bijzonderheden.

Nog vragen? Neem contact met ons op!


”123geldzaken.nl biedt onafhankelijke informatie over uw persoonlijke financiën & vergelijkt de best beoordeelde financiële producten” 

Volg ons op Twitter!Like ons op Facebook


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress