Beste reisverzekeringen 2021

Beste reisverzekering vergelijken – volgens de Consumentenbond!

Beste reisverzekering volgens de Consumentenbond vergelijken? De reisverzekeringen van ANWB en Unigarant zijn als beste uit de test gekomen bij Consumentenbond in 2019. De voorwaarden en prijzen van ruim 20 aanbieders van doorlopende reisverzekeringen zijn vergeleken en de Consumentenbond kwam tot de conclusie dat deze reisverzekeringen de beste kwaliteit (beste polisvoorwaarden) bieden. Ook de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance (Premium), Aon Direct en Europeesche kwamen uitstekend uit de test. De Doorlopende reisverzekering van Aon Direct kreeg de titel Beste Koop (beste prijs-kwaliteit verhouding). De complete lijst is in de Consumentengids van oktober 2019 gepubliceerd. MoneyView onderzocht in april 2019 de voorwaarden en prijzen van 39 doorlopende reisverzekeringen. De doorlopende reisverzekeringen van Univé, nowGo en SNS kwamen met 5 sterren op “Prijs” als goedkoopste doorlopende reisverzekeringen uit de bus. De doorlopende reisverzekeringen van ANWB, Allianz Global Assistance (Premium) en Abn Amro kregen van Moneyview een 5-sterren productrating op “Voorwaarden”. Hiermee behoren deze reisverzekeringen qua voorwaarden tot de top van de markt. Door aanbieders met elkaar te vergelijken kunt u letten op de premie, maar ook op de dekking die u daar voor terug zal krijgen. Met behulp van onderstaande vergelijking kunt u in ieder geval een goed beeld krijgen van de beste mogelijkheden! Een reisverzekering is een verzekering tegen onvoorziene kosten tijdens uw vakantie, weekendje weg of andere uitjes. Als u te maken krijgt met een onverwachte gebeurtenis en u heeft met spoed medische hulp nodig is het prettig als u die ook krijgt. Ook als u te maken krijgt met schade of diefstal is het prettig als u hiervoor verzekerd bent. Zonder reisverzekering kunnen de kosten van een vakantie hoog oplopen. Door een reisverzekering af te sluiten heeft u de zekerheid dat u goed verzekerd bent en kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten. Ook als u al een reisverzekering heeft is het verstandig om regelmatig een vergelijking uit te voeren. Dit komt onder andere doordat de markt van reisverzekeringen voortdurend in beweging is. Er worden nieuwe verzekeringen uitgebracht en er komen regelmatig nieuwe aanbieders bij. Maar ook uw wensen ten aanzien van een reisverzekering kunnen veranderen. Door regelmatig reisverzekeringen te vergelijken kunt u te weten komen of het interessant is op zoek te gaan naar een goedkopere en aantrekkelijke reisverzekering. U bespaart dan vele euro’s of krijgt veel meer dekking voor dezelfde premie. Hier vindt u alle informatie voor een complete vergelijking van de beste reisverzekeringen. U kunt zelf uw premie berekenen en de doorlopende reisverzekering van uw keuze snel en eenvoudig afsluiten in 3 stappen: 1. premie berekenen 2. persoonsgegevens invullen 3. controle en betaalwijze.


Alle reisverzekeringen vergelijken (10)Beste reisverzekeringen (5)                              » Hoe vergelijken wij?

cb_logo_12060 nowgo aansprakelijkheidsverzekering allianz-global ohra-nieuw
Verzekeraar: Centraal Beheer Univé nowGo Allianz Global Assistance OHRA
Verzekering: Doorlopende Reisverzekering Doorlopende reisverzekering Doorlopende reisverzekering Europa/Europa Plus Doorlopende Reisverzekering Premium Doorlopende Reisverzekering
Actie/bijzonderheden: Bij Centraal Beheer Achmea heeft 80% van werkend Nederland recht op collectiviteitskorting! Vijf-sterren Moneyview op ”Prijs” Vijf-sterren Moneyview op ”Prijs” Vijf-sterren Moneyview op ”Voorwaarden” Hoog testoordeel (kwaliteit)
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Dekking      
Bagage: Optie Optie Ja! Optie Ja!
Personenhulpverlening: Ja! Ja! Ja! Ja! Ja!
Medische kosten:  Optie Optie Optie Optie Optie
Ongevallen Optie Optie Optie Optie Optie
Autohulp: Optie Optie Optie Optie Optie
Annulering: Optie Optie Optie Optie Optie
Wintersport: Optie Optie Optie Optie Optie
Contant geld: Optie (in Bagagedekking) Optie (in Bagagedekking) Optie Optie Optie
Overige kenmerken      
Eigen risico bagage: € 0. Optioneel € 150 of € 300 € 50 € 100  € 0 € 70
Maximale reisduur: 60 dagen. Optioneel 180 of 365 dagen 60 dagen. Optioneel 180 dagen 60 dagen 60 dagen 45 dagen. Optioneel 90, 180 of 365 dagen
Direct opzegbaar: Ja! Nee! Nee! Nee! Nee!
Eenmalige poliskosten: Nee! Nee! Ja! Ja! Nee!
Maandpremie-indicatie*      
Alleenstaande Europa-dekking: € 0,98 € 1,36 € 1,56 € 1,54 € 2,39
Alleenstaande Wereld-dekking: € 2,46 € 1,52 € 3,23 € 2,42 € 3,56
Gezin met kinderen Europa: € 1,96 € 2,92 € 3,15 € 3,33 € 4,53
Gezin met kinderen Wereld: € 4,96 € 3,26 € 6,41 € 5,17 € 6,77
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie
Polisdetails vergelijken »

* Premie-indicaties incl. 21% assurantiebelasting en exclusief eventuele kortingen (laatste update: 1 mei 2020). Via ”Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de reisverzekering van uw keuze direct online afsluiten.

Optie: dekking tegen meerpremie. Gezin d.w.z. situatie met 2 kinderen ouder dan 5 jaar (tot 5 jaar gratis).


Reisverzekering vergelijken: doorlopend versus kortlopend

Met een doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd, u hoeft dus niet per vakantie een verzekering af te sluiten. Met een kortlopende reisverzekering bent u alleen verzekerd gedurende uw vakantie. U betaalt eenmalig premie, alleen de periode dat u op vakantie bent. Een doorlopende reisverzekering is in vergelijking met een kortlopende reisverzekering al snel goedkoper. Doorlopende reisverzekeringen zijn goedkoper als u van plan bent twee of meer keren of één keer per jaar voor langere tijd op vakantie te gaan. De grens in dagen ligt voor een alleenstaande op circa 21 vakantiedagen per jaar, een gezin bereikt deze grens al bij 16 vakantiedagen per jaar.

Hoe vergelijkt u doorlopende reisverzekeringen?

Gewone reisverzekeringen volstaan voor de meeste reizigers. Geeft u veel uit aan vakantie, neemt u dure spullen mee of gaat u risicovolle activiteiten doen? Dan is het verstandig kritischer naar de polisvoorwaarden te kijken op aspecten als het verzekerde bedrag bagage en de hoogte van de dekking van de annuleringsverzekering.

Meer informatie: Veelgestelde vragen – Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering vergelijken & afsluiten

De reisverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een reisverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, na acceptatie van uw aanvraag door de verzekeraar start uw dekking direct!


”123geldzaken.nl biedt onafhankelijke informatie over uw persoonlijke financiën & de best beoordeelde financiële producten”

Volg ons op Twitter!Like ons op Facebook


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress