Beste opstalverzekeringen 2021

Beste opstalverzekering vergelijken – volgens de Consumentenbond!

Beste opstalverzekering volgens de Consumentenbond vergelijken? De maatwerk opstalverzekering van Nationale Nederlanden (All Risk) kwam met een testoordeel van 8,6 als beste uit deze test bij Consumentenbond in 2019. Andere opstalverzekeringen die uitstekend uit de test zijn gekomen zijn de all risk opstalverzekeringen van Centraal Beheer, Inshared, ING, AllSecur, SNS, Verzekeruzelf, Interpolis, ABN Amro, ANWB en Reaal (via adviseur). De voorwaarden en prijzen van 35 opstalverzekeringen zijn vergeleken en de Consumentenbond kwam tot de conclusie dat deze opstalverzekeringen de beste kwaliteit (beste polisvoorwaarden) bieden. MoneyView onderzocht in juni 2020 de voorwaarden en prijzen van in totaal 52 (!) opstalverzekeringen. De opstalverzekeringen van Nationale Nederlanden (maatwerk All-in), Unigarant en Vereniging Eigen Huis (beiden All Risk) kregen van Moneyview een 5-sterren productrating op “Voorwaarden”. Hiermee behoren deze opstalverzekeringen qua voorwaarden tot de top van de markt. De complete lijst in de editie van juni 2020 van MoneyView Special Item gepubliceerd. Onderstaande opstalverzekeringen bieden goede tot zeer goede polisvoorwaarden en zijn online direct bij de aanbieder af te sluiten. U kunt zelf uw premie berekenen en de opstalverzekering van uw keuze snel en eenvoudig afsluiten in drie stappen: 1. premie berekenen 2. persoonsgegevens invullen 3. controle en betaalwijze.


Alle opstalverzekeringen vergelijken (8)│Beste opstalverzekeringen (4)                            » Hoe vergelijken wij?

fbto cb_logo_12060 logo_inshared ohra-nieuw
Product: Opstalverzekering Opstalverzekering Opstalverzekering Opstalverzekering
Polisvoorwaarden:  Vier sterren Vier sterren  Vier sterren Vijf sterren
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Dekking
Bijgebouwen: Ja! Ja! Ja! Ja!
Zonnepanelen: Ja! Ja! Ja! Ja!
Glas: Optie Ja! Optie Optie*
Verhuur (bijv. Airbnb): Ja! Ja! Ja! Ja!
Overige kenmerken
All Risk Optie Optie Optie Optie
Eigen risico (standaard): € 150 € 0 € 150 € 0
Direct opzegbaar: Ja! Ja! Ja! Ja!
Garantie tegen onderverzekering: Ja! Ja! Ja! Ja!
Maandpremie-indicatie
Alleenstaande zonder kinderen: € 19,88 € 20,37 € 14,02 € 21,63
Alleenstaande met kinderen: € 25,97 € 23,77 € 15,58 € 21,63
Partners zonder kinderen: € 21,37 € 22,31 € 14,02 € 21,63
Partners met kinderen: € 25,97 € 23,77 € 15,58 € 21,63
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie
Polisdetails vergelijken »

Premie-indicaties op basis van extra uitgebreide dekking, standaard eigen risico, incl. 21% assurantiebelasting en exclusief eventuele kortingen (laatste update 08-09-2020). Via “Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de opstalverzekering van uw keuze direct online afsluiten.

* Dekking voor glasschade is standaard meeverzekerd bij All Risk-dekking


Dekking opstalverzekering

Een opstalverzekering is een verzekering tegen schade aan uw huis en alles wat daarin staat en niet verhuisbaar is. Onder de opstal vallen ook garages, schuren en bijgebouwen op het verzekerde adres en terreinafscheidingen. Schade aan uw inboedel valt niet onder de dekking, hiervoor dient de inboedelverzekering. Schade en verlies als gevolg van onder andere de volgende gebeurtenissen vallen onder de basisdekking:

  • Brand en ontploffing;
  • Storm;
  • Blikseminslag;
  • Wateroverlast;
  • Diefstal na braak en beroving.

Met de basisdekking (Extra uitgebreid-dekking) verzekert u zich tegen schade door gebeurtenissen die expliciet in de voorwaarden vermeld staan. Met All Risk-dekking verzekert u zich ook tegen schades aan uw opstal door andere, onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen die niet expliciet in de polisvoorwaarden vermeld staan.

Meer informatie: Veelgestelde vragen – Opstalverzekering

Opstalverzekering vergelijken & afsluiten

De opstalverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een opstalverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, na acceptatie van uw aanvraag door de verzekeraar start uw dekking direct!


”123geldzaken.nl biedt onafhankelijke informatie over uw persoonlijke financiën & de best beoordeelde financiële producten”

Volg ons op Twitter!Like ons op Facebook


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress