Nieuws en achtergronden

Wat is BKR? Toelichting op wat BKR betekent & BKR Tiel doet

Wat is BKR? Benieuwd wat BKR betekent en wat het BKR Tiel doet? Het BKR weet veel, maar niet alles. Hierna wordt de vraag wat is BKR beantwoord en wordt ingegaan op wat het BKR Tiel wel en niet weet en waarom kredietverstrekkers een BKR toetsing uitvoeren.  Wat is BKR?… Lees meer »

BKR codes – Toelichting op BKR codering door BKR Tiel

BKR codes Positieve BKR registratie U kunt bij het BKR Tiel met positieve bkr codes geregistreerd staan. Dit is het geval als u bijvoorbeeld een kredietlimiet op uw betaalrekening of een creditcard heeft afgesloten, u een doorlopend krediet heeft afgesloten of omdat u gebruik maakt van een uitgestelde betaling. Het… Lees meer »

Bespaartips huishouden – Hoe kan ik bezuinigen? Tips geld besparen

Bespaartips huishouden. Vraagt u zich ook wel eens af: hoe kan ik besparen? Besparen kan op vele verschillende manieren. Besparen moet echter ook echt iets opleveren. Veel bespaartips huishouden doen dit echter nauwelijks. Besparen op vaste lasten is vaak het moeilijkst, maar levert meestal ook het meeste op. Hierna leest… Lees meer »

Studieschuld aftrekbaar in box 3? En wat is het verschil met de aftrek van studiekosten?

Studieschuld en studiekosten zijn twee verschillende zaken die voor de belasting anders uitpakken. Hierna een nadere toelichting op wanneer studiekosten aftrekbaar zijn en op de aftrek van studieschuld in box 3 in relatie tot de belasting. Studiekosten Studiekosten aftrekbaar: les/collegegeld, boeken en readers, kosten van tentamens, kosten voor EVC-procedures, (de… Lees meer »

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress