Lenen

Hier vindt u meer informatie over diverse leenvormen en kunt u leningen vergelijken. Tevens is het mogelijk via de site direct online de gewenste lening aan te vragen.

Persoonlijke lening

Meer info »

Vergelijk »

Doorlopend krediet

Meer info »

Vergelijk »

Lenen nieuws & achtergronden

Wat is BKR? Toelichting op wat BKR betekent & BKR Tiel doet

Wat is BKR? Benieuwd wat BKR betekent en wat het BKR Tiel doet? Het BKR weet veel, maar niet alles. Hierna wordt de vraag wat is BKR beantwoord en wordt ingegaan op wat het BKR Tiel wel en niet weet en waarom kredietverstrekkers een BKR toetsing uitvoeren.  Wat is BKR?… Lees meer »

BKR codes – Toelichting op BKR codering door BKR Tiel

BKR codes Positieve BKR registratie U kunt bij het BKR Tiel met positieve bkr codes geregistreerd staan. Dit is het geval als u bijvoorbeeld een kredietlimiet op uw betaalrekening of een creditcard heeft afgesloten, u een doorlopend krediet heeft afgesloten of omdat u gebruik maakt van een uitgestelde betaling. Het… Lees meer »

Geld lenen zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing? Het is mogelijk. Echter, met een BKR registratie neemt het aantal mogelijkheden snel af. Geld lenen zonder BKR toetsing is dan een optie. Veel mensen leren het BKR pas kennen als een aanvraag wordt afgewezen. Wat zijn de mogelijkheden om ondanks een BKR notering geld… Lees meer »

Extra aflossen studieschuld – Versneld, vervroegd aflossen DUO wanneer verstandig?

Extra aflossen studieschuld bij DUO IB Groep, veel studenten hebben na hun studie een studieschuld bij DUO Groep. In het meest ongunstige geval moet de gehele DUO studiefinanciering, dus zowel de basisbeurs, aanvullende beurs, OV-chipkaart en de IB Groep lening worden terugbetaald. De studieschuld kan dan snel oplopen. Het moment… Lees meer »

Meer lenen nieuws & achtergronden »