Woonverzekering vergelijken – Beste & Goedkoopste woonverzekering afsluiten

Woonverzekering vergelijken op premie en voorwaarden

Woonverzekering vergelijken. Wilt u woonverzekering vergelijken? Hieronder vindt u een overzicht met goedkope woonverzekeringen. Bekijk en vergelijk en vind snel de beste en goedkoopste woonverzekering voor uw situatie. Een woonverzekering vergelijken is tegenwoordig erg eenvoudig. Een vergelijking is online gemakkelijk uitgevoerd. Zo kunt u snel met de aanbieders van een woon verzekering in contact komen. Bij het vergelijken van een woonverzekering kunt u op de kosten letten. Echter, een iets hogere premie kan er voor zorgen dat u uiteindelijk toch de woonverzekering afsluit die het beste bij uw situatie past. Een woonverzekering vergelijken is namelijk ook op zoek gaan naar de voorwaarden die het beste op uw specifieke situatie aansluiten. U kunt een goede vergelijking maken door een aantal verzekeraars te kiezen die aan uw wensen met betrekking tot de dekking voldoen. Naast het vergelijken van woonverzekeringen op dekking is het vervolgens verstandig een vergelijking uit te voeren op premie. Een woonverzekering vergelijken bestaat op deze manier uit twee verschillende stappen. Bij woonverzekering vergelijken is het goed om te weten of u uw woning en inboedel alleen tegen expliciet in de polisvoorwaarden vermelde gebeurtenissen wilt verzekeren of ook tegen andere, onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen die niet expliciet in de polisvoorwaarden vermeld staan (all risk dekking). Daarnaast bieden de aanbieders u de mogelijkheid glas mee te verzekeren (alleen bij Centraal Beheer is dit altijd standaard inclusief). Ook het meeverzekeren van particuliere aansprakelijkheid behoort meestal tot de mogelijkheden. Binnen de woonverzekering zijn uw inboedel – met of zonder buitenshuisverzekering – en soms rechtsbijstand mee te verzekeren. Door dit mee te nemen in de vergelijking van een woonverzekering zorgt u ervoor dat u uiteindelijk de beste woonverzekering afsluit. Het online vergelijken van een woonverzekering is aantrekkelijk vanwege de scherpe premies die worden geboden. U kunt hier online een verzekering afsluiten voor uw tussenwoning, hoekwoning, 2 onder 1 kap, vrijstaande woning, flat/appartement, woonboerderij, recreatiewoning, stacaravan of woonboot. Met een woonverzekering zijn zowel uw woning als garages, schuren en bijgebouwen op het verzekerde adres verzekerd. Uw woning en inboedel verzekeren is binnen vijf minuten geregeld. Maak daarvoor vrijblijvend online een berekening bij de verzekeraars die aan uw wensen met betrekking tot dekking voldoen, zodat u kunt zien wat een woonverzekering kost. Vervolgens kunt u zich direct online verzekeren. Een woonverzekering vergelijken en de beste en goedkoopste woonverzekering afsluiten kan hierdoor eenvoudig.


Alle woonverzekeringen (5)                                                               » Hoe vergelijken wij?

cb_logo_12060 fbto ohra-nieuw
Algemeen
Verzekeraar: Centraal Beheer FBTO Allianz Direct OHRA Nationale Nederlanden
Verzekering: Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering Woonverzekering
Actie/bijzonderheden: Inboedel-verzekering (allrisk): Beste uit de Test Consumentenbond (oktober 2023)!  Inboedel-verzekering (allrisk): Beste uit de Test Consumentenbond (oktober 2023)!  Glas altijd standaard meeverzekerd in de opstal-verzekering! Veel flexibiliteit in het samenstellen van uw verzekering! Korting van 5% bij combinatie van de opstal- met de inboedel-verzekering!
Polisvoorwaarden Inboedel: Vijf sterren Vijf sterren Vier sterren Vier sterren Vier sterren
Polisvoorwaarden Opstal: Vijf sterren Vijf sterren Drie sterren Vier sterren Vijf sterren
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Dekkingen – inboedelverzekering
Audio / TV / Computers: € 35.000 € 35.000 € 15.000 € 15.000 € 30.000
Kunst / Antiek: € 35.000 € 35.000 € 15.000 € 15.000 € 30.000
Verzameling: € 35.000 € 35.000 € 15.000 € 15.000 € 30.000
Sieraden: € 5.000 € 5.000 € 5.000 € 6.000 € 5.000
Buitenhuisdekking: Optie Optie Nee! Optie Alleen i.c.m. allrisk dekking
Dekkingen – opstalverzekering
Woning en funderingen: Ja! Ja! Ja! Ja! Ja!
Garages, schuren en bijgebouwen: Ja! Ja! Ja! Ja! Ja!
Terreinafscheidingen: Ja! Ja! Ja! Ja! Ja!
Glasverzekering: Standaard inclusief Optie Standaard inclusief* Optie Optie*
Overige kenmerken
Aansprakelijkheidsverzekering: Optie Optie Optie Optie Optie
Allrisk dekking: Optie Optie Optie Optie Optie
Eigen risico (standaard): € 0. Optie: € 100 of € 200 € 0. Optie: € 150 of € 300 € 0. Optie: € 100, €250, € 500 of €1.000 € 0. Optie: € 250, €500 of € 1.000 € 0. Optie: € 100
Garantie tegen onderverzekering: Ja! Ja! Ja! Ja! Alleen bij Opstal
Direct opzegbaar: Ja! Ja! Ja! Ja! Ja!
Maandpremie-indicatie
Alleenstaande zonder kinderen: € 23,41 € 24,98 € 24,95  € 19,19 € 21,79
Alleenstaande met kinderen: € 27,03 € 30,07 € 28,54  € 25,55 € 26,09
Partners zonder kinderen: € 25,62 € 26,45 € 25,69  € 21,55 € 24,70 
Partners met kinderen: € 27,03 € 30,07 € 28,94  € 25,55 € 26,81
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Optie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie

Premie-indicaties op basis van inboedel inclusief opstalverzekering, extra uitgebreide dekking, standaard eigen risico, incl. 21% assurantiebelasting en exclusief aanvullende dekkingen en eventuele kortingen (laatste update 16-02-2024). Via “Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de woonverzekering van uw keuze direct online afsluiten.

Een aansprakelijkheidsverzekering en allrisk dekking kunnen in combinatie met een inboedel- en opstalverzekering worden afgesloten maar ook in combinatie met één van beide van deze verzekeringen.

* Bij Allianz Direct en Nationale Nederlanden kan een glasverzekering ook in combinatie met alleen een inboedelverzekering worden afgesloten.


Opstalverzekering dekking

Een opstalverzekering is een verzekering tegen schade aan uw woning (inclusief garages, schuren en bijgebouwen op het verzekerde adres) als gevolg van bijvoorbeeld brand, ontploffing, storm, inbraak of wateroverlast. Bovenstaande verzekeraars bieden garantie tegen onderverzekering. Met garantie tegen onderverzekering krijgt u na schade nooit minder uitgekeerd dan de werkelijk geleden schade.

Bij de standaard opstalverzekering is glas optioneel mee te verzekeren. Glas is bij OHRA bij Allrisk dekking en bij Centraal Beheer en Allianz Direct altijd standaard meeverzekerd!

Meeste Nederlanders met huur- of koopwoning hebben een inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade aan en verlies van uw inboedel. Onder de dekking van een inboedelverzekering valt onder andere schade door brand, inbraak, diefstal, storm en wateroverlast. Een inboedelverzekering is niet verplicht maar als u brand of wateroverlast krijgt, of er wordt ingebroken in uw huis, kunnen de kosten zeer hoog oplopen. Als u hiermee te maken krijgt is het prettig dat u hiervoor verzekerd bent. Uw verzekeraar betaalt in dat geval de schade. Zonder inboedelverzekering kunt u te maken krijgen met een kostenpost die u niet zelf kunt betalen. Mede om die reden hebben vrijwel alle Nederlanders met een huur- of koopwoning 99% (!) een inboedelverzekering.

Woonverzekering vergelijken & afsluiten

De woonverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een woonverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, u bent dan (na acceptatie door de verzekeraar) direct verzekerd!


Voordelen 123Geldzaken

Zonder tussenpersoon een verzekering afsluiten Lage premies (bereken via “Uw Premie”)  Direct online geregeld


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress