uitvaart verzekering

Beste uitvaartverzekeringen 2023

Beste uitvaartverzekering vergelijken

Hier kunt u de beste uitvaartverzekeringen vergelijken. Met behulp van onderstaande vergelijking kunt u een goed beeld krijgen van welke uitvaartverzekeringen op deze website het beste rendement bieden. In haar meest recente test heeft de Consumentenbond onderzocht welke uitvaartverzekeringen er qua rendement positief uitspringen. Een oordeel werd gegeven over het prijsniveau van premie en koopsom. De uitvaartverzekeringen van Dela en PC Hooft (deze verzekering wordt niet meer aangeboden) kwamen in de categorie natura uitvaartverzekeringen als beste uit deze test bij de Consumentenbond in februari 2016. Voor DELA was dit de vierde keer op rij. De voorwaarden en prijzen van in totaal 17 uitvaartverzekeringen zijn vergeleken en de Consumentenbond kwam tot de conclusie dat deze natura uitvaartverzekeringen het beste rendement bieden. In de categorie geld uitvaartverzekeringen scoorden Klaverblad (deze verzekering wordt niet meer aangeboden) en DELA het beste. Rekeninghoudend met de prijsontwikkeling van uitvaartkosten en de winstdeling over de afgelopen 10 jaar is de geld uitvaartverzekering van DELA nummer 1. De complete lijst is in de Consumentengids van februari 2016 gepubliceerd. Onderstaande uitvaartverzekeringen bieden goede tot zeer goede polisvoorwaarden in verhouding tot hun premie en zijn online direct bij de aanbieder af te sluiten. Hier vindt u alle informatie voor een complete vergelijking. U kunt zelf uw premie berekenen en de uitvaartverzekering van uw keuze snel en eenvoudig afsluiten in drie stappen: 1. premie berekenen 2. persoonsgegevens invullen 3. controle en betaalwijze.


Alle uitvaartverzekeringen vergelijken (8)│Beste uitvaartverzekeringen (4)                          » Hoe vergelijken wij?

Algemeen
Verzekeraar DELA DELA DELA DELA
Verzekering DELA Uitvaartverzekering  in diensten Basis DELA Uitvaartverzekering  in diensten Plus DELA Uitvaartverzekering  in diensten Flexibel DELA Uitvaartverzekering  in Geld
Actie/bijzonderheden DELA is met ruim 3,0 miljoen leden de grootste uitvaartverzorger van Nederland! DELA is met ruim 3,0 miljoen leden de grootste uitvaartverzorger van Nederland! DELA is met ruim 3,0 miljoen leden de grootste uitvaartverzorger van Nederland! DELA is met ruim 3,0 miljoen leden de grootste uitvaartverzorger van Nederland!
Naar premie Naar premie Naar premie Naar premie
Meer van verzekeraar DELA DELA DELA DELA

Uitvaartverzekering

Soort verzekering Natura Natura Natura Geld
Distributiekosten € 19,20 € 19,20 € 19,20 € 19,20
Prijs/kwaliteit Vijf sterren Vijf sterren Vijf sterren Vier sterren
Verzekerd bedrag
Totaal € 7.425 € 9.750 Zelf te bepalen Zelf te bepalen
Dienstenpakket € 6.750 € 6.750 € 6.750 € 0
Vrij te besteden € 675 € 3.000 Zelf te bepalen (maximaal €25.000) € 0
Geld € 0 € 0 € 0 Zelf te bepalen (maximaal €25.000)
Betaalduur
Tot 65 jaar Optie Optie Optie Optie
Tot 80 jaar Nee Nee Nee Nee
Tot 85 jaar Nee Nee Nee Nee
Tot aan overlijden Optie Optie Optie Optie
30 jaar lang Nee Nee Nee Nee
Indexatie en winstdeling
Premie-indexatie Ja Ja Ja Ja
Winstdeling Ja Ja Ja Ja
Premievrij maken en afkopen
Premievrij maken Ja Ja Ja Ja
Uitkering afkoopwaarde Ja Ja Ja Ja
Kinderen
Kinderen automatisch meeverzekerd Tot 60 dagen na de geboorte Tot 60 dagen na de geboorte Tot 60 dagen na de geboorte Tot 60 dagen na de geboorte
Kinderen mee te verzekeren tegen (lagere) kinderpremie Ja Ja Ja Ja
Volwassenenpremie vanaf 25 jaar 25 jaar 25 jaar 25 jaar
Polisvoorwaarden
Voorwaarden Bekijken Bekijken Bekijken Bekijken
Premie en afsluiten
Afsluiten » Afsluiten » Afsluiten » Afsluiten »

Uitvaartverzekering vergelijken & afsluiten

De uitvaartverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 30 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een uitvaartverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, u bent dan (na acceptatie door de verzekeraar) direct verzekerd!


De beste deals  Direct afsluiten bij de aanbieder Simpel en snel online

Volg ons op X!Like ons op Facebook


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress