Hoe komt deze vergelijking tot stand

Hier willen we u m.b.t. doorlopend krediet en persoonlijke leningen (hierna: leningen) inzicht geven in:

  • Welke diensten biedt 123Geldzaken aan, wat doen we voor u
  • Wat de rol is van 123Geldzaken, wie doet wat
  • Welke informatie wordt aangeboden, wat en hoe vergelijken wij voor u
  • Hoe wordt 123Geldzaken beloond, hoe verdienen we

Wat doen we voor u?

Op 123Geldzaken vindt u objectieve en begrijpelijke informatie over leningen, kunt u leningen vergelijken en gemakkelijk en snel online een offerte aanvragen bij de aanbieder.

123Geldzaken is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel heeft in of zeggenschap heeft over de inhoud van deze website. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook.

Wie doet wat?

123Geldzaken is géén tussenpersoon (intermediair) van de aanbieder. Sluit u uw lening via Geldshop af, dan is Geldshop uw tussenpersoon. Sluit u uw lening af bij Nationale Nederlanden, dan stuurt Nationale Nederlanden u de polis en incasseert de afgesproken bedragen. Gedurende de looptijd van de lening treedt Nationale Nederlanden op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen of wijzigingen.

Wij bemiddelen of adviseren niet, we informeren u wel zo goed mogelijk. U kiest zelf uw lening. Als u behoefte heeft aan advies, dan kunt u naar een adviseur gaan.

Wat en hoe vergelijken wij?

Op onze website vergelijken wij een beperkt aantal grote, gerenommeerde aanbieders. We bieden u de mogelijkheid een objectieve vergelijking te maken van onderstaande aanbieders.

Nationale Nederlanden, Defam, Freo, Findio.

Welke aanbieders vergelijken we niet?

Interbank, Lendico, Abn-Amro, Qander, Santander, ING, Directa.nl, Rabobank, Alpha Credit Nederland BV, Credivance, De Nederlandse Voorschotbank, GreenLoans, Kruidvat, Lender & Spender, OHRA, Ribank Direct, SNS, Moneyou, De Hypotheker.

Wij vergelijken aanbieders die leningen aanbieden de laagste rentes in de markt bij diverse kredietlimieten.

Wij inventariseren uw persoonlijke wensen niet. U hoeft dus geen persoonsgegevens met ons te delen. U ziet standaard alle aanbieders die we vergelijken. Heeft u leningen gevonden waarvan de rente en polisvoorwaarden aansluiten op uw persoonlijke wensen, dan kunt u in de meeste gevallen direct doorklikken naar de websites van de aanbieders om een offerte aan te vragen.

De polisvoorwaarden-score geeft de kwaliteit van de polisvoorwaarden weer, gebaseerd op onderzoeken door onafhankelijke externe onderzoeksbureaus. Hoe hoger de score (max. 5 sterren), hoe beter de polisvoorwaarden. Hoe beter de polisvoorwaarden, hoe hoger de positie.

Wilt u de polisvoorwaarden bekijken van de lening van uw keuze, klik dan op ‘Meer informatie’. U krijgt dan de belangrijkste productkenmerken te zien. Van de via 123Geldzaken af te sluiten leningen staat de meest gekozen lening rechts bovenaan. De meest gekozen lening passen we maandelijks aan de actualiteit aan.

Hoe verdienen we?

Als u via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar een offerte aanvraagt, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder. Met een aantal aanbieders hebben wij geen samenwerking (u kunt dan niet doorklikken naar de website van de aanbieder). Dan ontvangen wij geen vergoeding.

Met de vergoeding die 123Geldzaken ontvangt, zorgen we dat we u goed van dienst zijn. We informeren u kosteloos over leningen. Daarnaast zorgen wij dat onze website actueel blijft en dat u altijd een uitgebreide vergelijking krijgt.

123Geldzaken en privacy

Wij streven naar transparantie en brengen het zoals het is. U hoeft dus geen persoonsgegevens achter te laten.

Voordelen 123Geldzaken

Vinkje-grijsSimpel en snel online regelen

Vinkje-grijsLaagste rentes in de markt

Vinkje-grijsKredietverstrekkers met goede reputatie

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress