de Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is een gratis klantenkaart, die ook te gebruiken is als creditcard. Pas wanneer u de Bijenkorf Card gaat gebruiken als creditcard betaalt u de jaarlijkse bijdrage. Iedere keer dat u afrekent met de Bijenkorf Card, waar ook ter wereld en ook bij online betaling, spaart u punten. Aan de kassa van de Bijenkorf (en in de webshop) kunt u uw punten inwisselen voor korting en/of gratis artikelen.


Spaarprogramma punten

U spaart als volgt punten:

 • Bij iedere bestede € 1 in de Bijenkorf en bij iedere € 5 buiten de Bijenkorf spaart u 1 punt.
 • Een besteding van € 500,- in de Bijenkorf levert u een spaartegoed op van € 12,50. Een besteding van € 500,- buiten de Bijenkorf levert u een spaartegoed op van € 2,50.

Gespaarde punten kunt u verzilveren in alle filialen van de Bijenkorf en in de webshop. Gespaarde punten hebben een geldigheidsduur van drie jaar. Spaart u vandaag een aantal punten, dan kunt u die gedurende 36 maanden verzilveren. Daarna vervallen de punten.

Openstaand saldo

Betaalt u het openstaande saldo binnen 21 dagen na ontvangst van uw rekeningoverzicht volledig terug? Dan hoeft u géén rente te betalen.

U kunt ook geld storten op uw creditcard. Als u een positief saldo van meer dan € 500,- op uw rekening bij ICS heeft, ontvangt u creditrente.

Pinnen

De geldopnamekosten bedragen 4% van het opgenomen bedrag, voor vreemde valuta geldt een wisselkoersopslag van 1,85%.

Online overzicht

Met de Bijenkorf Card kunt u gebruikmaken van een persoonlijke website. Met een zelfgekozen inlogcode en wachtwoord heeft u toegang tot Mijn Account. Ook ontvangt u én keer per maand een e-mail met een link naar uw rekeningoverzicht. Op dit maandelijkse overzicht zijn al uw uitgaven gespecificeerd. Ook vindt u hier uw punten-saldo. Via uw account kunt u eenvoudig uw Card-rekening betalen, uw rekeningoverzichten bekijken en geld overboeken.

Gratis verzekeringen

Vrijwel alles wat u koopt en afrekent met de Bijenkorf Card is 180 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.U kunt ook kiezen voor een verzekerde periode van 365 dagen, dan sluit u de Verlengde Aankoopverzekering af.

Ook als er iets misgaat tijdens de buitenlandse vakantie die u geboekt heeft met de Bijenkorf Card, bent u verzekerd tegen onverwachte kosten. Een uitkomst als u te maken krijgt met vertragingen, bagage die niet (op tijd) aankomt of een ongeval tijdens uw reis. En wanneer u een beroep moet doen op hulpverleners. De gratis Aanvullende Reisverzekeringen op uw creditcard bestaan uit:

 • Reisongevallenverzekering
  Uitkering van maximaal € 42.750,- bij blijvende invaliditeit (en maximaal € 150.000,- als de graad van blijvende invaliditeit meer dan 25% is).
 • Hulpverleningsverzekering
  24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bij repatriëring en medicijnen tijdens uw reis
 • Vluchtvertragingsverzekering
  Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 150,- per persoon, zodra uw vlucht meer dan vier uur is vertraagd (bij chartervluchten meer dan acht uur)
 • Bagagevertragingsverzekering
  Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 1.000,- per gebeurtenis (maximaal € 125,- per dag), bij een vertraging van meer dan acht uur.

Deze verzekeringen vullen uw eigen reisverzekering aan en vervangen deze niet.

Garanties

Aflevergarantie: als blijkt dat uw internetaankoop niet wordt geleverd, dan wordt uw betaling teruggedraaid en hoeft u niet te betalen.

Internetgarantie: als met uw Card een betaling is gedaan via internet waarvoor u geen toestemming heeft gegeven of als er een onjuist bedrag in rekening is gebracht, dan wordt het betreffende bedrag aan u terugbetaald.

Extra Card

Als u de Bijenkorf Card aanvraagt, heeft u de mogelijkheid om een extra creditcard aan te vragen voor uw partner of ander gezinslid vanaf 18 jaar. De Extra Card kost € 12,50 per jaar.

Aanvragen

U kunt de Bijenkorf Card aanvragen als u:

 • minimaal 18 jaar bent
 • in Nederland woont
 • een geldig Nederlands identiteitsbewijs of een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd heeft
 • een Nederlands bankrekeningnummer heeft
 • een netto maandinkomen heeft van minimaal € 1.150,-
 • een (mobiel) telefoonnummer heeft
 • geen negatieve BKR-registratie heeft

ICS is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Als u de Bijenkorf Card aanvraagt, toetst ICS u bij het BKR. Ook studenten kunnen de Bijenkorf Card aanvragen.

Voordelen Bijenkorf Card

 • Veilige en voordelige creditcard.
 • Bankonafhankelijke creditcard.
 • Punten sparen voor korting en/of gratis artikelen bij Bijenkorf.
 • Altijd 10% korting op geuren, make-up en huidverzorging.
 • Speciale kortingsacties en koopavonden voor houders van de Bijenkorf Card, daardoor extra interessant voor frequente bezoekers van de Bijenkorf.

de Bijenkorf Card Aanvragen »

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress