MasterCard Business

mastercard-business

De MasterCard Business is de zakelijke MasterCard die door ICS wordt uitgegeven voor bedrijven met maximaal 50 werknemers. Met een MasterCard Business maakt het niet uit bij welke bank u zakelijke bankiert doordat ICS bankonafhankelijk is en daardoor met iedere bank overweg kan.


Reisdiensten

Bij autohuur kunt u uw Card als waarborg gebruiken. De dienstverlening omvat ook MasterCard Global Services (Emergency Cash en Emergency Card).

Gratis verzekeringen

Alle aankopen gekocht met de MasterCard Business zijn gratis 180 verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Ook bent u aanvullend verzekerd tijdens zakenreizen. SafeGuard Support biedt u wereldwijd hulpverlening bij calamiteiten op reis. SafeGuard Insurance biedt een aanvullende Reisongevallenverzekering, Vluchtvertragings- en een Bagagevertragingsverzekering.

Bij bedrijven met meerdere Cards kan het voorkomen dat een medewerker onrechtmatig gebruikmaakt van zijn of haar MasterCard. Met de verzekering Ongeoorloofd Gebruik bent u als bedrijf verzekerd tegen dit risico. Deze verzekering is optioneel bij de MasterCard Business.

Veilig betalen

U wordt door ICS in kennis gesteld van mogelijk verdachte transacties. Doet u een aankoop met uw MasterCard Business via internet en komt het product niet bij u aan, dan wordt dit uitgezocht en stort ICS alvast uw geld terug (Aflevergarantie). Het bedrag wordt teruggestort wanneer blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard (Internetgarantie).

Overzicht

Alle transacties zijn online in te zien via Mijn ICS Business. Mijn ICS Business is uw persoonlijke online rekeningoverzicht. Met Mijn ICS Business houdt u zicht op de bedrijfsbestedingen met uw Card(s) en kunt u ook tijdens een zakenreis uw resterende bestedingslimiet controleren. Het is mogelijk om individueel of per medewerker transacties in te zien, rekeningoverzichten te downloaden en de transactiegegevens te exporteren naar uw eigen administratie.

Bestedingslimiet

De bestedingslimiet van de MasterCard Business kan per Card-houder worden ingesteld. Het bedrijf hoeft medewerkers niet meer voor te schieten.

MasterCard Business Aanvragen »

 

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress