MasterCard Corporate

mastercard-corporate

De MasterCard Corporate is de zakelijke bankonafhankelijke MasterCard die door ICS wordt uitgegeven voor bedrijven met meer dan 50 werknemers. Zakelijke uitgaven en mogelijke privé-uitgaven van uw medewerkers zijn overzichtelijk te scheiden. Deze Card is speciaal toe te spitsen op uw bedrijf en de bestedingslimiet kan per houder worden bepaald.


Reisdiensten

Bij autohuur kunt u uw Card als waarborg gebruiken. Verder biedt de MasterCard Lounge u de mogelijkheid om de drukte op luchthavens te vermijden. In een speciale VIP-lounge heeft u de gelegenheid ongestoord te werken. De dienstverlening omvat ook MasterCard Global Services (Emergency Cash en Emergency Card).

Gratis verzekeringen

Alle aankopen gekocht met de MasterCard Corporate zijn gratis 180 verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Ook bent u aanvullend verzekerd tijdens zakenreizen. SafeGuard Support biedt u wereldwijd hulpverlening bij calamiteiten op reis. SafeGuard Insurance biedt een aanvullende Reisongevallenverzekering, Vluchtvertragings- en een Bagagevertragingsverzekering.

Bij bedrijven met meerdere Cards kan het voorkomen dat een medewerker onrechtmatig gebruikmaakt van zijn of haar MasterCard. Met de verzekering Ongeoorloofd Gebruik bent u als bedrijf verzekerd tegen dit risico. Deze verzekering is gratis bij de MasterCard Corporate.

Veilig betalen

U wordt door ICS in kennis gesteld van mogelijk verdachte transacties. Doet u een aankoop met uw MasterCard Corporate via internet en komt het product niet bij u aan, dan wordt dit uitgezocht en stort ICS alvast uw geld terug (Aflevergarantie). Het bedrag wordt teruggestort wanneer blijkt dat er fraude is gepleegd met uw creditcard (Internetgarantie).

Overzicht

Voor de financiële afdeling biedt dit Card programma naast het online inzien van transacties en rekeningen ook uitgebreide managementinformatie en mogelijkheden voor rapportages en analyses via Smart Data Online.

Zakelijke uitgaven en mogelijke privé-uitgaven van uw medewerkers zijn overzichtelijk te scheiden. U heeft verschillende betaalmogelijkheden:

  • Centrale of privé facturering: De maandelijkse facturering kan plaatsvinden via het bankrekeningnummer van uw bedrijf (centrale facturering) of via de privébankrekening van de Card-houder (privé facturering). Net waar uw voorkeur naar uitgaat.
  • Automatische incasso of zelfbetaling: Standaard worden de uitgaven 6 dagen na de maandafsluiting automatisch van uw rekening geïncasseerd. Met de MasterCard Business heeft u ook de mogelijkheid te kiezen om uw uitgaven uiterlijk 21 dagen na de maandafsluiting zelf terug betalen. De maandafsluiting valt op de 4e kalenderdag van de maand, tenzij deze dag op een zaterdag, zondag of feestdag valt. In dat geval vindt de maandafsluiting de eerstvolgende werkdag plaats.

Bestedingslimiet

De bestedingslimiet van de MasterCard Corporate kan per Card-houder worden ingesteld. Het bedrijf hoeft medewerkers niet meer voor te schieten.

MasterCard Corporate Aanvragen »

 

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress