MasterCard Photo Card

Met de MasterCard Photo Card kunt u uw eigen foto op uw creditcard laten zetten voor een persoonlijke tint. De MasterCard Photo heeft dezelfde voordelen als de MasterCard Classic. Net zo betrouwbaar en voordelig. De MasterCard Photo kost € 17,50 per jaar en eenmalig € 9,75 voor de foto op de Card.


Altijd inzage in uw uitgaven: Iedere maand ontvangt u een online overzicht van al uw betalingen.

Gratis verzekeringen: Vrijwel alles wat u koopt en afrekent met uw MasterCard Photo is 180 dagen gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. De gratis Aanvullende Reisverzekeringen op uw creditcard bestaan uit een reisongevallenverzekering, hulpverleningsverzekering, vluchtvertragingsverzekering en een bagagevertragingsverzekering.

Garanties: Als blijkt dat uw internetaankoop niet wordt geleverd, dan wordt uw betaling teruggedraaid en hoeft u niet te betalen. Naast deze Aflevergarantie wordt ook Internetgarantie geboden: vindt er een betaling plaats die u niet gedaan heeft, dan krijgt u onmiddellijk uw geld terug. Bovendien houdt International Card Services 24/7 het betalingsverkeer nauwlettend in de gaten en wordt bij een verdachte transactie direct contact met u opgenomen.

Hotelservice: Als u met uw creditcard boekt bij een hotel dat is aangesloten bij de MasterCard Hotelservice, hoeft u niet voor een bepaalde tijd in te checken. Uw kamer blijft voor u gereserveerd.

Kortingen: Met uw MasterCard creditcard krijgt u kortingen bij online winkelen. U krijgt uw korting teruggestort op uw creditcardrekening. Steeds meer webwinkels doen mee aan deze voordelige manier van online winkelen.

Extra Card: Een extra Card kost € 15,- per jaar.

Voordelen MasterCard Photo Card

MasterCard Photo Card Aanvragen »

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress