VISA Greencard Corporate

De Visa Greencard Corporate is een complete zakelijke creditcard waarmee u tevens al uw zakelijke uitgaven eenvoudig, betrouwbaar en voordelig klimaatneutraal maakt. Maandelijkse facturering naar eigen wens: via de organisatierekening (centrale facturering) of via de privébankrekening van de Card-houder (privé facturering).


Klimaatneutraal betalen

Met de Visa Greencard Corporate kunt u al uw uitgaven volledig CO2-neutraal maken. Iedere transactie die wordt gedaan, wordt met de Greencard Corporate altijd automatisch gecompenseerd. het ClimaCount-programma berekent hoeveel CO2-uitstoot er wordt veroorzaakt bij het produceren en gebruiken van een product of het verlenen van een dienst. Hierdoor kan worden bepaald hoeveel CO2 gecompenseerd moet worden. U heeft met de Visa Greencard Corporate online inzicht in de CO2-uitstoot en deze kan vergeleken worden met andere gebruikers. U kunt zelf online kiezen op welke wijze de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd:

 • Bosbouw: aanplanting van bomen, maar ook het tegengaan van bomenkap.
 • Duurzame Energie: vervanging van bijvoorbeeld kolencentrales door windmolenparken.
 • Energiebesparing: efficiënter gebruik van energie stimuleren.
 • Afvang broeikasgassen: broeikasgassen afvangen en bijvoorbeeld inzetten als (bio)brandstof.

Bescherming en preventie

24/7 Fraudepreventie: Verdachte transacties worden direct gesignaleerd. Indien nodig wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Internetgarantie: Indien er op internet fraude wordt gepleegd met de creditcard van u of één van uw medewerkers, dan wordt het bedrag teruggestort. Uw bedrijf loopt dus geen enkel risico bij misbruik van creditcardgegevens.

Aflevergarantie: Indien op internet gekochte artikelen niet worden afgeleverd wordt de betaling teruggedraaid en hoeft u helemaal niets te betalen.

Veiligheidscode: Om betalingen via internet en telefoon extra te beveiligen heeft de Visa Greencard Corporate de Card Verification Value (CVV), ook wel de veiligheidscode genoemd. U vindt deze veiligheidscode op de achterzijde van uw Card. Het zijn de laatste drie cijfers van het nummer op de handtekeningstrip. De veiligheidscode is ontwikkeld om u te beschermen tegen misbruik van de Card.

Verified by Visa: is een wachtwoord dat extra beveiliging biedt als u via internet aankopen doet. Zo kunt u met uw Verified by Visa wachtwoord onbezorgd online aankopen doen, uw (zaken)reizen boeken of abonnementen op diensten afsluiten. U kiest zelf uw wachtwoord.

Pincode: De pincode vervangt bij betalingen bijna altijd uw handtekening. Uiteraard heeft u uw pincode ook nodig voor het opnemen van contant geld met uw Visa Greencard Corporate.

Voordelen VISA Greencard Corporate

 • Medewerkers kunnen wereldwijd gemakkelijk betalen en geld opnemen. Ook kunt u eenvoudig een hotel reserveren, een auto huren zonder borg, een vliegticket boeken of op internet aankopen doen. 
 • Visa is de meest geaccepteerde creditcard ter wereld.
 • Snel en eenvoudig inzicht in alle zakelijke uitgaven van uw medewerkers. Aan het begin van elke maand ontvangt een totaaloverzicht met alle creditcarduitgaven van de afgelopen maand, gespecificeerd naar plaats, datum en organisatie waar uw medewerkers de Visa Greencard Corporate hebben gebruikt.
 • Toegespitste informatie voor analyse, budgetcontrole en signalering van trends met VISA Intellilink Spend Management.
 • Ruime financiële armslag door betaling achteraf.
 • Maandelijkse facturering naar eigen wens: via de organisatierekening (centrale facturering) of via de privébankrekening van de Card-houder (privé facturering).
Service

Aan de creditcard is een uitgebreid pakket van verzekeringen gekoppeld. SafeGuard Support biedt u wereldwijd hulpverlening bij calamiteiten op reis. SafeGuard Insurance biedt een aanvullende Reisongevallen-, Vluchtvertragings- en een Bagagevertragingsverzekering. SafeGuard Services kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bellen voor het kosteloos regelen van diverse services en reserveringen.

VISA Greencard Corporate aanvragen

 • Uw bedrijf is minimaal 2 jaar ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel.
 • Indien u een eenmanszaak bezit, zal een BKR-toetsing plaatsvinden. De uitkomst van deze toetsing dient positief te zijn.
 • Uitsluitend voor personen van 18 jaar en ouder.

VISA Greencard Corporate Aanvragen »

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress