Nationale-Nederlanden CreditCard

nationale-nederlanden-creditcard.png

Deze Visa creditcard van Nationale-Nederlanden wordt wereldwijd net zoveel geaccepteerd als iedere andere Visa Card en biedt een aantal specifieke voordelen. U kunt tot € 25 contactloos betalen per transactie, een extra Visa Card is het 1e jaar gratis, de aankoopverzekering dekt vrijwel al uw aankopen (ook online) 365 dagen en tot begin 2017 kunt u kosteloos geld opnemen bij alle geldautomaten in Nederland.


Gratis verzekeringen

Met de Nationale-Nederlanden CreditCard betaalt u makkelijk en veilig in binnen-, buitenland en online. De volgende gratis verzekeringen zijn gekoppeld aan de Nationale-Nederlanden CreditCard:

 • Aankoopverzekering Nationale-Nederlanden CreditCard

Met de Aankoopverzekering zijn standaard vrijwel alle aankopen die u met uw Nationale-Nederlanden CreditCard betaalt tot 365 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

 • Aanvullende Bagagevertragingsverzekering

U krijgt een vergoeding als u een vliegticket heeft geboekt met uw Nationale-Nederlanden CreditCard en de bagage minimaal vier uur vertraging oploopt. Met deze vergoeding kunt u binnen twee dagen na aankomst de hoogst noodzakelijke spullen kopen.

 • Aanvullende Vluchtvertragingsverzekering

Deze verzekering vergoedt de noodzakelijke kosten die u maakt doordat uw vlucht minimaal vier uur vertraagd is, mits deze kosten zijn gemaakt binnen vier uur na aankomst op de plaats van bestemming.

 • Aanvullende Hulpverleningsverzekering

De verzekering omvat een kostenvergoeding voor hulpverlening in verband met overlijden van de verzekerde, ziekte of ongeval van de verzekerde en het toezenden van medicijnen naar de verzekerde.

De aanvullende bagage-, vluchtvertragings- en hulpverleningsverzekering vullen uw eigen reisverzekering aan en vervangen deze niet.

 • Dekking eigen risico bij autohuur

Als u met uw Nationale-Nederlanden CreditCard een huurauto boekt, dan is uw eigen risico bij schade aan de huurauto verzekerd. Als er schade ontstaat aan de huurauto, dan vergoedt deze verzekering het eigen risico op de autoverzekering die bij de huur is gesloten als die verzekering dekking biedt. Verzekerd is de inhouding van een eigen risico tot maximaal € 500,-.

Betalen

Met de Nationale-Nederlanden CreditCard kunt u wereldwijd bij meer dan 27 miljoen (web)winkels betalen. U herkent de winkels aan het Visa-logo. In Nederland zijn er 85.000 winkels die Visa accepteren.

Door de EMV chip op de creditcard kunt u bij een betaalautomaat betalen zoals u dat met uw bankpas ook gewend bent. U betaalt met een pincode. Omdat nog niet in alle landen de chip gebruikt wordt, zit er op de kaart ook nog een magneetstrip.

Met de creditcard van Nationale-Nederlanden kunt u met Visa payWave ook contactloos betalen. Bij betaalautomaten die deze mogelijkheid bieden, kunt u uw creditcard tegen de betaalautomaat houden. Zonder uw pincode in te toetsen, kunt u bedragen tot en met € 25,- contactloos betalen. Per dag kunt u maximaal vijf transacties doen, tot een maximum van € 75,- per dag.

Online betalingen zijn extra veilig door Verified by Visa. Met uw Verified by Visa doet u aankopen met een extra wachtwoord. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming.

Saldo, betalingen en rekeningoverzicht inzien

U kunt uw saldo, betalingen en rekeningoverzicht makkelijk online inzien via Creditcard Online en een mobiele App.

Geld opnemen

Tot begin 2017 kunt u kosteloos geld opnemen bij alle geldautomaten in Nederland. Vanaf 2017 wordt bij een positief saldo 1% van het opgenomen bedrag in rekening gebracht met als maximum € 1,50 per opname, wordt meer dan het positieve saldo opgenomen dan wordt 4% van het opgenomen bedrag in rekening gebracht. Voor het opnemen van contant geld in het buitenland betaalt u altijd 4% van het opgenomen bedrag.

Gratis extra Card 

U kunt eenvoudig een extra creditcard aanvragen voor uw partner of een gezinslid. De extra creditcard is het eerste jaar gratis (daarna € 20 per jaar).

Aanvragen

U kunt een Nationale-Nederlanden CreditCard aanvragen als u:

 • minimaal 18 jaar bent
 • in Nederland woont
 • een geldig Nederlands identiteitsbewijs of een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd heeft
 • een Nederlands bankrekeningnummer heeft
 • een (mobiel) telefoonnummer heeft
 • geen negatieve BKR-registratie heeft

Als u een Nationale-Nederlanden CreditCard aanvraagt, toetst ICS u bij het BKR. Ook studenten kunnen een Nationale-Nederlanden CreditCard aanvragen.

Voordelen Nationale-Nederlanden CreditCard

 • Visa wereldwijd de meest geaccepteerde creditcard
 • Met Visa payWave bedragen tot € 25,- contactloos afrekenen
 • Online betalingen zijn extra veilig door Verified by Visa
 • Uw saldo, betalingen en rekeningoverzicht makkelijk online inzien via Creditcard Online en een mobiele App
 • Gratis vrijwel alle aankopen 365 dagen verzekerd
 • Gratis Aanvullende Reisverzekeringen
 • Steun met het gebruik van uw creditcard de LINDA.foundation
 • Zelf pincode kiezen
 • Na goedkeuring heeft u uw creditcard binnen 10 dagen in huis

 

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress