Hoe komt deze vergelijking tot stand

Hier willen we u m.b.t. betaalrekeningen met rente inzicht geven in:

  • Welke diensten biedt 123Geldzaken aan, wat doen we voor u
  • Wat de rol is van 123Geldzaken, wie doet wat
  • Welke informatie wordt aangeboden, wat en hoe vergelijken wij voor u
  • Hoe wordt 123Geldzaken beloond, hoe verdienen we

Wat doen we voor u?

Op 123Geldzaken vindt u objectieve en begrijpelijke informatie over betaalrekeningen met rente, kunt u betaalrekeningen met rente vergelijken en deze gemakkelijk en snel online af te sluiten direct bij de aanbieder.

123Geldzaken is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel heeft in of zeggenschap heeft over de inhoud van deze website.

Wie doet wat?

123Geldzaken is géén tussenpersoon (intermediair) van de aanbieder. Gedurende de looptijd van de betaalrekening treedt de aanbieder op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen of wijzigingen.

Wij bemiddelen of adviseren niet, we informeren u wel zo goed mogelijk. U kiest zelf uw betaalrekening. Als u behoefte heeft aan advies, dan kunt u naar een adviseur gaan. U moet deze adviseur wel betalen. Deze kosten komen op de kosten die u betaalt voor uw betaalrekening.

Wat en hoe vergelijken wij?

Op onze website vergelijken wij betaalrekeningen met rente van onderstaande aanbieders.

SNS Bank, Knab, ASN Bank.

Welke betaalrekeningen met rente vergelijken wij niet?

Nvt.

Wij inventariseren uw persoonlijke wensen niet. U hoeft dus geen persoonsgegevens met ons te delen. U ziet direct alle aanbieders die we vergelijken. Heeft u betaalrekeningen gevonden waarvan de polisvoorwaarden aansluiten op uw persoonlijke wensen, dan kunt u in een aantal gevallen direct doorklikken naar de websites van de aanbieders en bepalen welke betaalrekening het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Hoe verdienen we?

Als u via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar uw betaalrekening afsluit, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder. Met een aantal aanbieders hebben wij geen samenwerking. Dan ontvangen wij geen vergoeding. We tonen wel hun betaalrekening omdat we u inzicht willen geven in de verschillende mogelijkheden.

Met de vergoeding die 123Geldzaken ontvangt, zorgen we dat we u goed van dienst zijn. We informeren u kosteloos over betaalrekeningen met rente. Daarnaast zorgen wij dat onze website actueel blijft en dat u altijd een uitgebreide vergelijking krijgt.

123Geldzaken en privacy

Wij streven naar transparantie en brengen het zoals het is. U hoeft dus geen persoonsgegevens achter te laten.

Voordelen 123Geldzaken

Vinkje-grijsAfsluiten zonder tussenpersoon

Vinkje-grijsSimpel en snel online regelen

Vinkje-grijsOnafhankelijk

Vinkje-grijsGeen persoonsgegevens achterlaten

Terug naar Betaalrekening met rente vergelijken

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress