Bromfietsverzekering vergelijken – Beste & Goedkoopste bromfietsverzekering afsluiten

Bromfietsverzekering vergelijken op premie en voorwaarden

Bromfietsverzekering vergelijken. Wilt u bromfietsverzekering vergelijken? Hieronder vindt u een overzicht met goedkope bromfietsverzekeringen. Bekijk en vergelijk en vind snel de beste en goedkoopste bromfietsverzekering voor uw situatie. Een bromfietsverzekering vergelijken is tegenwoordig erg eenvoudig. Een vergelijking is online gemakkelijk uitgevoerd. Zo kunt u snel met de aanbieders van een bromfiets verzekering in contact komen. Bij het vergelijken van een bromfietsverzekering kunt u op de kosten letten. Echter, een iets hogere premie kan er voor zorgen dat u uiteindelijk toch de bromfietsverzekering afsluit die het beste bij uw situatie past. Een bromfietsverzekering vergelijken is namelijk ook op zoek gaan naar de voorwaarden die het beste op uw specifieke situatie aansluiten. U kunt een goede vergelijking maken door een aantal verzekeraars te kiezen die aan uw wensen met betrekking tot de dekking voldoen. Naast het vergelijken van bromfietsverzekeringen op dekking is het vervolgens verstandig een vergelijking uit te voeren op premie. Een bromfietsverzekering vergelijken bestaat op deze manier uit twee verschillende stappen. Bij bromfietsverzekering vergelijken is het goed om te weten of u zich alleen tegen schade aan anderen die u veroorzaakt met uw bromfiets wilt verzekeren (wa dekking) of ook tegen schades aan uw eigen bromfiets (casco dekking). Daarnaast bieden sommige aanbieders u de mogelijkheid rechtsbijstand bij het verhalen van schade mee te verzekeren. Ook een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval met uw bromfiets en pechhulp in geval van een mechanische storing behoren soms tot de mogelijkheden. Binnen de bromfietsverzekering zijn ook accessoires (zaken die niet behoren tot de standaard uitrusting van uw bromfiets) en uw helm en kleding meeverzekerd. De vergoedingen verschillen per verzekeraar. Door dit mee te nemen in de vergelijking van een bromfietsverzekering zorgt u ervoor dat u uiteindelijk de beste bromfietsverzekering afsluit. Het online vergelijken van een bromfietsverzekering is aantrekkelijk vanwege de scherpe premies die worden geboden. U kunt hier online een verzekering afsluiten voor uw (snor-)bromfiets/brommer/scooter, snorfiets, fiets met hulpmotor of speed pedelec (high speed e-bike). Met een bromfietsverzekering zijn zowel nieuwe als tweedehands bromfietsen goed verzekerd. Uw bromfiets verzekeren is binnen vijf minuten geregeld. Maak daarvoor vrijblijvend online een berekening bij de verzekeraars die aan uw wensen met betrekking tot dekking voldoen, zodat u kunt zien wat een bromfietsverzekering kost. Vervolgens kunt u zich direct online verzekeren. Een bromfietsverzekering vergelijken en de beste en goedkoopste bromfietsverzekering afsluiten kan hierdoor eenvoudig.


Alle bromfietsverzekeringen (3)                                                               Hoe vergelijken wij?

cb_logo_12060
Algemeen
Verzekeraar: Centraal Beheer Unive Inshared
Verzekering: Bromfiets-verzekering Bromfiets-verzekering Brommer-verzekering
Actie/bijzonderheden: Bij Centraal Beheer heeft 80% van werkend Nederland recht op collectiviteits-korting! Mogelijk korting via werkgever, vereniging of ledenvoordeel FNV Inshared werkt met Jaarbeloning. U krijgt geld terug als Inshared schadegeld overhoudt!
Polisvoorwaarden: Vier sterren Drie sterren Drie sterren
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Dekkingen
Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): Ja! Ja! Ja!
Beperkt Casco: Optie Optie Optie*
Volledig Casco (Allrisk): Optie Optie Optie*
Opzittendenverzekering: Optie Optie Optie
Rechtsbijstand verkeer: Optie Optie Optie
Pechhulp: Optie Optie Nee!
Accessoires: Onbeperkt meeverzekerd € 150. Optie: € 250 of € 500 € 350
Brommerhelm: Onbeperkt meeverzekerd € 150 € 200
Overige kenmerken
No-claim korting (maximaal): N.v.t. (geen bonus-malus ladder) 75% 75%
Eigen risico (standaard casco): € 150. Optie: € 0 of € 300 100. Optie: € 250 of € 500 € 200
Nieuwwaarderegeling: Nee! Nee! 1 jaar
Aanschafwaarderegeling: 1 jaar Optie (1 jaar)** 1 jaar
Direct opzegbaar: Ja! Ja! Ja!
Maandpremie-indicatie
Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): € 9,50 € 13,50 € 13,90
WA + Beperkt Casco: € 17,93 € 17,29 € 17,43
WA + Volledig Casco (Allrisk): € 38,79 € 24,98 € 22,10
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie
Polisdetails vergelijken »

Premie-indicaties op basis van dagwaarde bromfiets van € 1.000, standaard eigen risico, 0 schadevrije jaren, incl. 21% assurantiebelasting en exclusief aanvullende dekkingen en eventuele kortingen (laatste update 11-03-2024). Via “Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de bromfietsverzekering van uw keuze direct online afsluiten.

→Bij bovenstaande verzekeraars kunt u een verzekering afsluiten voor vrijwel alle gemotoriseerde tweewielers, zoals een (snor-)bromfiets/ brommer/ scooter, snorfiets, fiets met hulpmotor én speed pedelec (high speed e-bike).

* Afhankelijk van leeftijd voertuig.

** Alleen in combinatie met Allrisk dekking.


Bromfietsverzekering dekking

Een bromfietsverzekering is een verzekering tegen schade als gevolg van het gebruik van een bromfiets. Verzekeraars hanteren 3 basisdekkingen:

  • WA dekking: dekt alleen de schade aan anderen die u veroorzaakt met uw bromfiets. Heeft u een bromfiets dan bent u verplicht deze minimaal WA te verzekeren. Als u een schade heeft die onder de WA-dekking valt, heeft u geen eigen risico;
  • WA+Beperkt Casco: naast WA bent u ook verzekerd tegen schades aan uw eigen bromfiets door bijvoorbeeld brand, storm, hagel en diefstal;
  • WA+Volledig Casco: u bent naast WA verzekerd tegen bijna alle schades aan uw eigen bromfiets.

Bromfietsverzekering vergelijken & afsluiten

De bromfietsverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een bromfietsverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, u bent dan (na acceptatie door de verzekeraar) direct verzekerd!


Voordelen 123Geldzaken

Zonder tussenpersoon een verzekering afsluiten Lage premies (bereken via “Uw Premie”) Direct online geregeld


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress