Hoe komt deze vergelijking tot stand

Hier willen we u m.b.t. inboedelverzekeringen inzicht geven in:

  • Welke diensten biedt 123Geldzaken aan, wat doen we voor u
  • Wat de rol is van 123Geldzaken, wie doet wat
  • Welke informatie wordt aangeboden, wat en hoe vergelijken wij voor u
  • Hoe wordt 123Geldzaken beloond, hoe verdienen we

Wat doen we voor u?

Op 123Geldzaken vindt u objectieve en begrijpelijke informatie over inboedelverzekeringen, kunt u inboedelverzekeringen vergelijken en deze gemakkelijk en snel online af te sluiten direct bij de aanbieder.

123Geldzaken is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel heeft in of zeggenschap heeft over de inhoud van deze website. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook.

Wie doet wat?

123Geldzaken is géén tussenpersoon (intermediair) van de aanbieder. U sluit uw inboedelverzekering direct af bij de aanbieder. De aanbieder stuurt u de polis en incasseert de afgesproken bedragen. Gedurende de looptijd van de verzekering treedt de aanbieder op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen of wijzigingen. Via ons geen extra schakels dus tussen u en de aanbieder!

Wij bemiddelen of adviseren niet, we informeren u wel zo goed mogelijk. U kiest zelf uw verzekering. Als u behoefte heeft aan advies, dan kunt u naar een adviseur gaan. U moet deze adviseur wel betalen. Deze kosten komen op de kosten die u betaalt voor uw inboedelverzekering.

Wat en hoe vergelijken wij?

Op onze website vergelijken wij een beperkt aantal grote, gerenommeerde aanbieders. We bieden u de mogelijkheid een objectieve vergelijking te maken van onderstaande aanbieders.

Unive, FBTO, Centraal Beheer, Nationale Nederlanden, Aegon, OHRA, Ditzo, Inshared.

Welke inboedelverzekeraars vergelijken wij niet?

Allianz Direct, a.s.r., Klaverblad, ANWB, Verzekeruzelf, Reaal, Unigarant, SNS, de Goudse, EAG, ZLM, Abn Amro, Aon, BLG, Bovag, DAK, Fatum, ING, Interpolis, Lancyr, Lemonade, NH van 1816, Vereniging Eigen Huis.

Wij vergelijken inboedelverzekeringen van verzekeringsmaatschappijen die rechtstreeks, zonder tussenkomst van een tussenpersoon of bank, met de klant zaken doen. Uit onderzoek (bron: TNS Nipo) blijkt dat deze aanbieders een betere reputatie bij de Nederlander hebben dan verzekeraars die via de bank of de tussenpersoon verzekeringen aanbieden. Verzekeraars die rechtstreeks met de klant zaken doen scoren beter op punten als betrouwbaarheid, deskundigheid en de prijs/kwaliteit verhouding.

Wij inventariseren uw persoonlijke wensen niet. U hoeft dus geen persoonsgegevens met ons te delen. U ziet direct alle aanbieders die we vergelijken. We tonen verzekeringspremies op basis van standaardsituaties die gelden voor de gemiddelde Nederlander. De uitgangspunten voor de premieberekening vindt hier. Heeft u verzekeringen gevonden waarvan de polisvoorwaarden aansluiten op uw persoonlijke wensen, dan kunt u direct doorklikken naar de websites van de verzekeraars om daar uw eigen premie te berekenen. Vervolgens kunt u ook een vergelijking op premie maken en bepalen welke verzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past.

De score geeft de kwaliteit van de polisvoorwaarden (in de categorie Extra uitgebreid-dekking) weer, gebaseerd op onderzoeken door onafhankelijke externe onderzoeksbureaus. Hoe hoger de score (max. 5 sterren), hoe beter de polisvoorwaarden.

Op onze website vindt u ook welke inboedelverzekeringen als beste zijn beoordeeld door onafhankelijke externe onderzoeksbureaus. Hierdoor krijgt u op 123Geldzaken een goed beeld van de beste inboedelverzekeringen.

Wilt u de polisvoorwaarden bekijken van de verzekering van uw keuze, klik dan op ‘Meer informatie’. U krijgt dan de belangrijkste productkenmerken te zien. De meest gekozen inboedelverzekering staat rechts bovenaan en passen we maandelijks aan de actualiteit aan.

Hoe verdienen we?

Als u via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar uw inboedelverzekering afsluit, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder. Wij vergelijken alleen inboedelverzekeringen van aanbieders waarmee wij een samenwerking hebben.

Met de vergoeding die 123Geldzaken ontvangt, zorgen we dat we u goed van dienst zijn. We informeren u kosteloos over inboedelverzekeringen. Daarnaast zorgen wij dat onze website actueel blijft en dat u altijd een uitgebreide vergelijking krijgt.

123Geldzaken en privacy

Wij streven naar transparantie en brengen het zoals het is. U hoeft dus geen persoonsgegevens achter te laten.

Voordelen 123Geldzaken

Vinkje-grijsAfsluiten zonder tussenpersoon

Vinkje-grijs

Simpel en snel online regelen

Vinkje-grijs

Verzekeraars met de beste reputatie

Vinkje-grijs

Onafhankelijk

Vinkje-grijs

Geen persoonsgegevens achterlaten

 

Terug naar Inboedelverzekering vergelijken

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress