Hoe komt deze vergelijking tot stand

Hier willen we u m.b.t. kortlopende annuleringsverzekeringen inzicht geven in:

  • Welke diensten biedt 123Geldzaken aan, wat doen we voor u
  • Wat de rol is van 123Geldzaken, wie doet wat
  • Welke informatie wordt aangeboden, wat en hoe vergelijken wij voor u
  • Hoe wordt 123Geldzaken beloond, hoe verdienen we

Wat doen we voor u?

Op 123Geldzaken vindt u objectieve en begrijpelijke informatie over kortlopende annuleringsverzekeringen, kunt u kortlopende annuleringsverzekeringen vergelijken en deze gemakkelijk en snel online af te sluiten direct bij de aanbieder.

123Geldzaken is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel heeft in of zeggenschap heeft over de inhoud van deze website.

Wie doet wat?

123Geldzaken is géén tussenpersoon (intermediair) van de aanbieder. U sluit uw kortlopende annuleringsverzekering direct af bij de aanbieder. De aanbieder stuurt u de polis en incasseert het afgesproken bedrag. Gedurende de looptijd van de verzekering treedt de aanbieder op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen of wijzigingen. Via ons geen extra schakels dus tussen u en de aanbieder!

Wij bemiddelen of adviseren niet, we informeren u wel zo goed mogelijk. U kiest zelf uw verzekering. Als u behoefte heeft aan advies, dan kunt u naar een adviseur gaan. U moet deze adviseur wel betalen. Deze kosten komen op de kosten die u betaalt voor uw kortlopende annuleringsverzekering.

Wat en hoe vergelijken wij?

Op onze website vergelijken wij kortlopende annuleringsverzekeringen van onderstaande verzekeraars.

Centraal Beheer, Unive, FBTO, OHRA, Allianz Global Assistance.

Welke kortlopende annuleringsverzekeraars vergelijken wij niet?

Kroodle, Zilveren Kruis Achmea, ABN AMRO, ING, Europeesche, Unigarant, ANWB, Route Mobiel, Columbus Direct, DAK, EAG, Generali, HEMA, NH 1816, Interpolis, Izio, Kruidvat, National Academic, Lancyr, Neerlandia van 1880, Menzis, NowGo.

Wij vergelijken kortlopende annuleringsverzekeringen van verzekeringsmaatschappijen die rechtstreeks, zonder tussenkomst van een tussenpersoon of bank, met de klant zaken doen. Uit onderzoek (bron: TNS Nipo) blijkt dat deze aanbieders een betere reputatie hebben dan verzekeraars die via de bank of de tussenpersoon verzekeringen aanbieden. Verzekeraars die rechtstreeks met de klant zaken doen scoren beter op punten als betrouwbaarheid, deskundigheid en de prijs/kwaliteit verhouding.

Wij inventariseren uw persoonlijke wensen niet. U hoeft dus geen persoonsgegevens met ons te delen. U ziet direct alle aanbieders die we vergelijken. We tonen het premiepercentage van de reissom. De uitgangspunten voor de premieberekening vindt u hier. Heeft u verzekeringen gevonden waarvan de polisvoorwaarden aansluiten op uw persoonlijke wensen, dan kunt u in de meeste gevallen direct doorklikken naar de websites van de verzekeraars om daar uw eigen premie te berekenen. Vervolgens kunt u ook een vergelijking op premie maken en bepalen welke verzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past.

De polisvoorwaarden-score geeft de kwaliteit van de polisvoorwaarden weer, gebaseerd op eigen onderzoeken. Hoe hoger de score (max. 5 sterren), hoe beter de polisvoorwaarden.

Op onze website vindt u ook welke kortlopende annuleringsverzekeringen als beste zijn beoordeeld door externe onafhankelijke onderzoeksbureaus. Hierdoor krijgt u op 123Geldzaken een goed beeld van de beste kortlopende annuleringsverzekeringen.

Wilt u de polisvoorwaarden bekijken van de verzekering van uw keuze, klik dan op ‘Meer informatie’. U krijgt dan de belangrijkste productkenmerken te zien.

Hoe verdienen we?

Als u via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar uw kortlopende annuleringsverzekering afsluit, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder. Met een aantal aanbieders hebben wij geen samenwerking (u kunt dan niet doorklikken naar de website van de aanbieder). Dan ontvangen wij geen vergoeding.

Met de vergoeding die 123Geldzaken ontvangt, zorgen we dat we u goed van dienst zijn. We informeren u kosteloos over kortlopende annuleringsverzekeringen. Daarnaast zorgen wij dat onze website actueel blijft en dat u altijd een uitgebreide vergelijking krijgt.

123Geldzaken en privacy

Wij streven naar transparantie en brengen het zoals het is. U hoeft dus geen persoonsgegevens achter te laten.

Voordelen 123Geldzaken

Vinkje-grijsAfsluiten zonder tussenpersoon

Vinkje-grijsVerzekeraars met de beste reputatie

Vinkje-grijsSimpel en snel online regelen

Vinkje-grijsOnafhankelijk

Vinkje-grijsGeen persoonsgegevens achterlaten

Terug naar Kortlopende annuleringsverzekering vergelijken

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress