autopechhulp

Hoe komt deze vergelijking tot stand

Hier willen we u m.b.t. pechhulp inzicht geven in:

  • Welke diensten biedt 123Geldzaken aan, wat doen we voor u
  • Wat de rol is van 123Geldzaken, wie doet wat
  • Welke informatie wordt aangeboden, wat en hoe vergelijken wij voor u
  • Hoe wordt 123Geldzaken beloond, hoe verdienen we

Wat doen we voor u?

Op 123Geldzaken vindt u objectieve en begrijpelijke informatie over gespecialiseerde pechhulp aanbieders, kunt u pechhulp vergelijken en deze gemakkelijk en snel online af te sluiten direct bij de aanbieder.

123Geldzaken is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel heeft in of zeggenschap heeft over de inhoud van deze website.

Wie doet wat?

123Geldzaken is géén tussenpersoon (intermediair) van de aanbieder. U sluit uw pechhulp direct af bij de aanbieder. De aanbieder stuurt u de polis en incasseert de afgesproken bedragen. Gedurende de looptijd van de pechhulp treedt de aanbieder op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen of wijzigingen.

Wij bemiddelen of adviseren niet, we informeren u wel zo goed mogelijk. U kiest zelf uw pechhulp.

Wat en hoe vergelijken wij?

Op onze website vergelijken wij pechhulp van onderstaande aanbieders.

ANWB, Allianz Global Assistance, Route Mobiel.

Welke pechhulpaanbieders vergelijken wij niet?

SOS pechhulp, AA team, Bosch car service, EAC, Blij dat ik Rij.

Wij inventariseren uw persoonlijke wensen niet. U hoeft dus geen persoonsgegevens met ons te delen. U ziet direct alle aanbieders die we vergelijken. We tonen de vanaf-kosten per jaar. De uitgangspunten voor de premieberekening vindt u hier. Heeft u pechhulpaanbieders gevonden waarvan de polisvoorwaarden aansluiten op uw persoonlijke wensen, dan kunt u in de meeste gevallen direct doorklikken naar de websites van de aanbieders om daar uw eigen kosten per jaar te berekenen. Vervolgens kunt u ook een vergelijking op kosten maken en bepalen welke aanbieder het beste bij uw persoonlijke situatie past.

Wilt u de polisvoorwaarden bekijken van de pechhulp van uw keuze, klik dan op ‘Meer informatie’. U krijgt dan de belangrijkste productkenmerken te zien.

Hoe verdienen we?

Als u via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar uw pechhulp afsluit, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder of een vaste vergoeding per periode of klik. Met een aantal aanbieders hebben wij geen samenwerking. Dan ontvangen wij geen vergoeding.

Met de vergoeding die 123Geldzaken ontvangt, zorgen we dat we u goed van dienst zijn. We informeren u kosteloos over pechhulp. Daarnaast zorgen wij dat onze website actueel blijft en dat u altijd een uitgebreide vergelijking krijgt.

123Geldzaken en privacy

Wij streven naar transparantie en brengen het zoals het is. U hoeft dus geen persoonsgegevens achter te laten.

Voordelen 123Geldzaken

Vinkje-grijsSimpel en snel online regelen

Vinkje-grijsOnafhankelijk

Vinkje-grijsGeen persoonsgegevens achterlaten

Terug naar Pechhulp vergelijken

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress