autopechhulp

Pechhulp buitenland

Pechhulp buitenland

Pechhulp begint zowel in Nederland als in het buitenland met sleutelhulp. Dit is het ter plekke verrichten van een (nood)reparatie om uw auto weer aan het rijden te krijgen of ervoor zorgen dat rijden weer verantwoord is. Is uw auto met sleutelhulp niet direct weer aan het rijden te krijgen dan wordt uw auto (en indien gewenst de inzittenden) vervoert naar de garage. Bent u verzekerd voor vervangend vervoer dan wordt een vervangende auto of vervangend vervoer aangeboden, zodat u uw reis kunt voortzetten. Als u niet meer in staat bent om verder te rijden en niemand anders kan dit van u overnemen dan wordt een vervangende chauffeur ingeschakeld.

Repatriëring en toezenden onderdelen

Heeft u gekozen voor dekkingsgebied Europa dan zijn aanvullend op bovenstaande dekkingen het terugbrengen van uw auto en bagage vanuit het buitenland naar Nederland en het bestellen en verzenden van onderdelen naar het buitenland die nodig zijn om weer veilig te kunnen rijden en die ter plekke niet beschikbaar zijn gedekt.

Pechhulp buitenland zonder Nederland service

U kunt bij Route Mobiel kiezen voor pechhulp in het buitenland zonder dat u hulp krijgt in Nederland.

Bij ANWB en Allianz Global Assistance kunt u alleen in het buitenland autohulp krijgen als u óók voor pechhulp dekking in Nederland kiest.

Vergelijk op 123geldzaken.nl direct de voorwaarden én prijzen van de grootste pechhulpdiensten van Nederland!

Pechhulp vergelijken »

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress