autopechhulp

Pechhulp caravan

Pechhulp aanhangwagen/caravan

Pech met uw auto is vervelend, maar pech met uw caravan is minstens zo vervelend. Onder aanhangwagen wordt in de voorwaarden van de pechhulpdiensten verstaan de achter uw voertuig meegenomen toercaravan, bagagewagen, trailer of vouwwagen. De aanhangwagen moet te besturen zijn met een rijbewijs uit de categorie B(-E). In het buitenland geldt dat de aanhangwagen uit Nederland is meegenomen. U heeft recht op hulp als het mechnisch defect ligt aan de aanhanger.

Pechhulp caravan Nederland

Heeft u pechhulp Nederland service dan krijgt u in Nederland bij ANWB en Route Mobiel standaard hulp als u pech onderweg krijgt met uw caravan. Voor pechhulp in uw woonplaats heeft u woonplaatsservice nodig. 

Pechhulp caravan buitenland

Wilt u ook pechhulp in het buitenland, dan is dit optioneel (tegen meerprijs) te verzekeren bij zowel ANWB en Route Mobiel als bij Allianz Global Assistance. Kiest u bij Allianz Global Assistance voor pechhulp voor uw caravan in het buitenland (Europa), pas dan heeft u ook recht op pechhulp in Nederland. U kunt bij Allianz Global Assistance niet alleen voor pechhulp voor uw caravan in Nederland kiezen.

ANWB Wegenwacht pechhulp verzekering caravan

Gaat u met uw caravan naar het buitenland, dan heeft u bij ANWB Wegenwacht niet standaard recht op een vervangende vervangende caravan, vouwwagen of bagagewagen bij pech onderweg. Hiervoor is het noodzakelijk de module Vervangende Auto Service voor Europa af te sluiten. U krijgt dan een vervangende caravan, vouwwagen of bagagewagen als deze niet binnen 48 uur te repareren is.

Bij Route Mobiel en Allianz Global Assistance is een vervangende caravan, vouwwagen of bagagewagen standaard meeverzekerd in de module Caravan/Aanhanger.

Sluit hier direct af bij:

ANWB Wegenwacht – Route Mobiel – Allianz Global Assistance

Vergelijk hier de voorwaarden én prijzen voor pechhulp:

Pechhulp vergelijken »

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress