Snorfietsverzekering vergelijken – Beste & Goedkoopste snorfietsverzekering afsluiten

Snorfietsverzekering vergelijken op premie en voorwaarden

Snorfietsverzekering vergelijken. Wilt u snorfietsverzekering vergelijken? Hieronder vindt u een overzicht met goedkope snorfietsverzekeringen. Bekijk en vergelijk en vind snel de beste en goedkoopste snorfietsverzekering voor uw situatie. Een snorfietsverzekering vergelijken is tegenwoordig erg eenvoudig. Een vergelijking is online gemakkelijk uitgevoerd. Zo kunt u snel met de aanbieders van een snorfiets verzekering in contact komen. Bij het vergelijken van een snorfietsverzekering kunt u op de kosten letten. Echter, een iets hogere premie kan er voor zorgen dat u uiteindelijk toch de snorfietsverzekering afsluit die het beste bij uw situatie past. Een snorfietsverzekering vergelijken is namelijk ook op zoek gaan naar de voorwaarden die het beste op uw specifieke situatie aansluiten. U kunt een goede vergelijking maken door een aantal verzekeraars te kiezen die aan uw wensen met betrekking tot de dekking voldoen. Naast het vergelijken van snorfietsverzekeringen op dekking is het vervolgens verstandig een vergelijking uit te voeren op premie. Een snorfietsverzekering vergelijken bestaat op deze manier uit twee verschillende stappen. Bij snorfietsverzekering vergelijken is het goed om te weten of u zich alleen tegen schade aan anderen die u veroorzaakt met uw snorfiets wilt verzekeren (wa dekking) of ook tegen schades aan uw eigen snorfiets (casco dekking). Daarnaast bieden sommige aanbieders u de mogelijkheid rechtsbijstand bij het verhalen van schade mee te verzekeren. Ook een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval met uw snorfiets en pechhulp in geval van een mechanische storing behoren soms tot de mogelijkheden. Binnen de snorfietsverzekering zijn ook accessoires (zaken die niet behoren tot de standaard uitrusting van uw snorfiets) en uw helm en kleding meeverzekerd. De vergoedingen verschillen per verzekeraar. Door dit mee te nemen in de vergelijking van een snorfietsverzekering zorgt u ervoor dat u uiteindelijk de beste snorfietsverzekering afsluit. Het online vergelijken van een snorfietsverzekering is aantrekkelijk vanwege de scherpe premies die worden geboden. U kunt hier online een verzekering afsluiten voor uw (snor-)scooter/brommer/bromfiets, snorfiets, fiets met hulpmotor of speed pedelec (high speed e-bike). Met een snorfietsverzekering zijn zowel nieuwe als tweedehands snorfietsen goed verzekerd. Uw snorfiets verzekeren is binnen vijf minuten geregeld. Maak daarvoor vrijblijvend online een berekening bij de verzekeraars die aan uw wensen met betrekking tot dekking voldoen, zodat u kunt zien wat een snorfietsverzekering kost. Vervolgens kunt u zich direct online verzekeren. Een snorfietsverzekering vergelijken en de beste en goedkoopste snorfietsverzekering afsluiten kan hierdoor eenvoudig.


Alle snorfietsverzekeringen (3)

cb_logo_12060
Algemeen
Verzekeraar: Centraal Beheer Unive Inshared
Verzekering: Bromfiets-verzekering Bromfiets-verzekering Brommer-verzekering
Actie/bijzonderheden: Bij Centraal Beheer heeft 80% van werkend Nederland recht op collectiviteits-korting! Mogelijk korting via werkgever, vereniging of ledenvoordeel FNV Inshared werkt met Jaarbeloning. U krijgt geld terug als Inshared schadegeld overhoudt!
Polisvoorwaarden: Vier sterren Drie sterren Drie sterren
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Dekkingen
Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): Ja! Ja! Ja!
Beperkt Casco: Optie Optie Optie*
Volledig Casco (Allrisk): Optie Optie Optie*
Opzittendenverzekering: Optie Optie Optie
Rechtsbijstand verkeer: Optie Optie Optie
Pechhulp: Optie Optie Nee!
Accessoires: Onbeperkt meeverzekerd € 150. Optie: € 250 of € 500 € 350
Brommerhelm: Onbeperkt meeverzekerd € 150 € 200
Overige kenmerken
No-claim korting (maximaal): N.v.t. (geen bonus-malus ladder) 75% 75%
Eigen risico (standaard casco): € 150. Optie: € 0 of € 300 100. Optie: € 250 of € 500 € 200
Nieuwwaarderegeling: Nee! Nee! 1 jaar
Aanschafwaarderegeling: 1 jaar Optie (1 jaar)** 1 jaar
Direct opzegbaar: Ja! Ja! Ja!
Maandpremie-indicatie
Wettelijke Aansprakelijkheid (WA): € 9,50 € 13,50 € 13,90
WA + Beperkt Casco: € 17,93 € 17,29 € 17,43
WA + Volledig Casco (Allrisk): € 38,79 € 24,98 € 22,10
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie
Polisdetails vergelijken »

Premie-indicaties op basis van dagwaarde snorfiets van € 1.000, standaard eigen risico, 0 schadevrije jaren, incl. 21% assurantiebelasting en exclusief aanvullende dekkingen en eventuele kortingen (laatste update 11-03-2024). Via “Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de snorfietsverzekering van uw keuze direct online afsluiten. Hoe vergelijken wij?

→Bij bovenstaande verzekeraars kunt u een verzekering afsluiten voor vrijwel alle gemotoriseerde tweewielers, zoals een (snor-)scooter/ brommer/ bromfiets, snorfiets, fiets met hulpmotor én speed pedelec (high speed e-bike).

* Afhankelijk van leeftijd voertuig.

** Alleen in combinatie met Allrisk dekking.


Snorfietsverzekering dekking

Een snorfietsverzekering is een verzekering tegen schade als gevolg van het gebruik van een snorfiets. Verzekeraars hanteren 3 basisdekkingen:

  • WA dekking: dekt alleen de schade aan anderen die u veroorzaakt met uw snorfiets. Heeft u een snorfiets dan bent u verplicht deze minimaal WA te verzekeren. Als u een schade heeft die onder de WA-dekking valt, heeft u geen eigen risico;
  • WA+Beperkt Casco: naast WA bent u ook verzekerd tegen schades aan uw eigen snorfiets door bijvoorbeeld brand, storm, hagel en diefstal;
  • WA+Volledig Casco: u bent naast WA verzekerd tegen bijna alle schades aan uw eigen snorfiets.

Snorfietsverzekering vergelijken & afsluiten

De snorfietsverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een snorfietsverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, u bent dan (na acceptatie door de verzekeraar) direct verzekerd!


Voordelen 123Geldzaken

Zonder tussenpersoon een verzekering afsluiten Lage premies (bereken via “Uw Premie”) Direct online geregeld


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress