Hoe komt deze vergelijking tot stand

Hier willen we u m.b.t. zorgverzekeringen inzicht geven in:

  • Welke diensten biedt 123Geldzaken aan, wat doen we voor u
  • Wat de rol is van 123Geldzaken, wie doet wat
  • Welke informatie wordt aangeboden, wat en hoe vergelijken wij voor u
  • Hoe wordt 123Geldzaken beloond, hoe verdienen we

Wat doen we voor u?

Op 123Geldzaken vindt u objectieve en begrijpelijke informatie over zorgverzekeringen, kunt u zorgverzekeringen vergelijken en deze gemakkelijk en snel online af te sluiten direct bij de aanbieder.

123Geldzaken is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel heeft in of zeggenschap heeft over de inhoud van deze website. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook.

Wie doet wat?

123Geldzaken is géén tussenpersoon (intermediair) van de aanbieder. U sluit uw zorgverzekering direct af bij de aanbieder. De aanbieder stuurt u de polis en incasseert de afgesproken bedragen. Gedurende de looptijd van de verzekering treedt de aanbieder op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen of wijzigingen. Via ons geen extra schakels dus tussen u en de aanbieder!

Wij bemiddelen of adviseren niet, we informeren u wel zo goed mogelijk. U kiest zelf uw verzekering. Als u behoefte heeft aan advies, dan kunt u naar een adviseur gaan. U moet deze adviseur wel betalen. Deze kosten komen op de kosten die u betaalt voor uw zorgverzekering.

Wat en hoe vergelijken wij?

Op onze website vergelijken wij de zorgverzekeringen van bijna 40 zorgverzekeraars. Om verzekeringen te kunnen vergelijken, maken we gebruik van de professionele vergelijkingssoftware van Komparu.

Welke zorgverzekeraars vergelijken wij niet?

Collectieve verzekeringen (bijvoorbeeld van werkgevers) worden niet getoond. Zorgverzekeraars die zich richten op specifieke doelgroepen of ledenproposities worden ook niet getoond. Een grote groep mensen kan gebruik maken van een korting. Wij weten niet bij welk collectief iemand hoort, daarom kunnen wij die premie inclusief korting niet tonen.

Deze verzekeraars tonen we niet: AZVZ, IZZ, VvAA, UMC, PMA, Zilveren Kruis (excl. Ziezo). Daarnaast worden enkele verzekeraars (Promovendum, National Academic) op eigen verzoek niet getoond. U kunt een premieberekening maken op de website van deze verzekeraars.

De vergelijking is gesorteerd op laagste premie. Hoe lager de premie, hoe hoger de positie.

Wilt u de polisvoorwaarden bekijken van de verzekering van uw keuze, klik dan op ‘Aanvullend’. U krijgt dan de belangrijkste productkenmerken te zien. Van de via 123Geldzaken af te sluiten zorgverzekeringen staat de meest gekozen zorgverzekering rechts bovenaan (voor restitutiepolissen apart) en passen we periodiek aan de actualiteit aan.

Hoe verdienen we?

Als u via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar uw zorgverzekering afsluit, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder. Met een aantal aanbieders hebben wij geen samenwerking. Dan ontvangen wij geen vergoeding.

Met de vergoeding die 123Geldzaken ontvangt, zorgen we dat we u goed van dienst zijn. We informeren u kosteloos over zorgverzekeringen. Daarnaast zorgen wij dat onze website actueel blijft en dat u altijd een uitgebreide vergelijking krijgt.

123Geldzaken en privacy

Wij streven naar transparantie en brengen het zoals het is. U hoeft dus geen persoonsgegevens achter te laten.

Voordelen 123Geldzaken

Vinkje-grijsOnafhankelijk vergelijken

Vinkje-grijsDirect afsluiten bij de aanbieder (geen tussenpersoon)

Vinkje-grijs24 x 7 simpel en snel online regelen

Terug naar Zorgverzekering vergelijken

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress