Hoe komt deze vergelijking tot stand

Hier willen we u m.b.t. huisdierenverzekeringen inzicht geven in:

  • Welke diensten biedt 123Geldzaken aan, wat doen we voor u
  • Wat de rol is van 123Geldzaken, wie doet wat
  • Welke informatie wordt aangeboden, wat en hoe vergelijken wij voor u
  • Hoe wordt 123Geldzaken beloond, hoe verdienen we

Wat doen we voor u?

Op 123Geldzaken vindt u objectieve en begrijpelijke informatie over huisdierenverzekeringen, kunt u huisdierenverzekeringen vergelijken en deze gemakkelijk en snel online afsluiten.

123Geldzaken is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel heeft in of zeggenschap heeft over de inhoud van deze website. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook.

Wie doet wat?

123Geldzaken is géén tussenpersoon (intermediair) van de aanbieder. U sluit uw huisdierenverzekering direct af bij de aanbieder. De aanbieder stuurt u de polis en incasseert de afgesproken bedragen. Gedurende de looptijd van de verzekering treedt de aanbieder op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen of wijzigingen.

De verzekering van Petplan kunt u alleen afsluiten via een tussenpersoon. Voor Petplan is dat Veterfina BV. Kiest u voor een verzekering van Petplan dan stuurt desbetreffende tussenpersoon u de polis, incasseert de afgesproken bedragen en treedt gedurende de looptijd van de verzekering op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen of wijzigingen.

Wij bemiddelen of adviseren niet, we informeren u wel zo goed mogelijk. U kiest zelf uw verzekering. Als u behoefte heeft aan advies, dan kunt u naar een adviseur gaan. U moet deze adviseur wel betalen. Deze kosten komen op de kosten die u betaalt voor uw huisdierenverzekering.

Wat en hoe vergelijken wij?

Op onze website vergelijken wij huisdierenverzekeringen van onderstaande verzekeraars.

OHRA, Aegon, Petplan, Inshared.

Welke huisdierenverzekeraars vergelijken wij niet?

Petsecur, Hema.

Wij vergelijken huisdierenverzekeringen van verzekeringsmaatschappijen die rechtstreeks, zonder tussenkomst van een tussenpersoon of bank, met de klant zaken doen (Petplan uitgezonderd). Uit onderzoek (bron: TNS Nipo) blijkt dat deze aanbieders een betere reputatie hebben dan verzekeraars die via de bank of de tussenpersoon verzekeringen aanbieden. Verzekeraars die rechtstreeks met de klant zaken doen scoren beter op punten als betrouwbaarheid, deskundigheid en de prijs/kwaliteit verhouding.

Wij inventariseren uw persoonlijke wensen niet. U hoeft dus geen gegevens met ons te delen. U ziet direct alle aanbieders die we vergelijken. We tonen verzekeringspremies op basis van vanaf premies voor een hond en kat. De uitgangspunten voor de getoonde premies vindt u hier. Heeft u verzekeringen gevonden waarvan de polisvoorwaarden aansluiten op uw persoonlijke wensen, dan kunt u in de meeste gevallen direct doorklikken naar de websites van de verzekeraars om daar uw eigen premie te berekenen. Vervolgens kunt u ook een vergelijking op premie maken en bepalen welke verzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past.

De polisvoorwaarden-score geeft de kwaliteit van de polisvoorwaarden weer, gebaseerd op eigen onderzoek. Hoe hoger de score (max. 5 sterren), hoe beter de polisvoorwaarden.

Op onze website vindt u ook een selectie van de aanbieders naar de segmenten goedkoopste, plus en beste. Hierdoor krijgt u op 123Geldzaken een goed beeld van de huisdierenverzekeringen van de aanbieders naar polisvoorwaarden-score.

Wilt u de polisvoorwaarden bekijken van de verzekering van uw keuze, klik dan op ‘Meer informatie’. U krijgt dan de belangrijkste productkenmerken te zien. Van de via 123Geldzaken af te sluiten huisdierenverzekeringen staat de meest gekozen huisdierenverzekering rechts bovenaan. De meest gekozen huisdierenverzekering passen we maandelijks aan de actualiteit aan.

Hoe verdienen we?

Als u via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar uw huisdierenverzekering afsluit, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder. Met een aantal aanbieders hebben wij geen samenwerking. Dan ontvangen wij geen vergoeding.

Met de vergoeding die 123Geldzaken ontvangt, zorgen we dat we u goed van dienst zijn. We informeren u kosteloos over huisdierenverzekeringen. Daarnaast zorgen wij dat onze website actueel blijft en dat u altijd een uitgebreide vergelijking krijgt.

123Geldzaken en privacy

Wij streven naar transparantie en brengen het zoals het is. U hoeft dus geen persoonsgegevens achter te laten.

Voordelen 123Geldzaken

Vinkje-grijsDirect afsluiten bij de aanbieder

Vinkje-grijsSimpel en snel online regelen

Vinkje-grijsOnafhankelijk en objectief

Vinkje-grijsVerzekeraars met de beste reputatie

Terug naar Huisdierenverzekering vergelijken

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress