Wat is de beste dierenverzekering volgens Consumentenbond?

Beste dierenverzekering Consumentenbond

Dierenverzekering vergelijken? De beste dierenverzekeringen volgens de Consumentenbond kunt u hier niet vergelijken. De meest recente test dateert uit 2007. Verzekeringen zijn qua dekking en premie dusdanig gewijzigd dat het geen zin heeft hier uitkomsten betreffende de beste dierenverzekeringen volgens de Consumentenbond op te nemen.

Beste dierenverzekering 2014

Een dierenverzekering kunt u bij verschillende aanbieders afsluiten. Door deze met elkaar te vergelijken kunt u letten op de premie, maar ook op de dekking die u daar voor terug zal krijgen.

Met behulp van deze vergelijking kunt u een goed beeld krijgen van de beste mogelijkheden. Maar let op: kiest u voor de beste dekking, dan kan de premie flink oplopen.

Dekking aansluiten op wensen

Met een dierenverzekering is uw huisdier  in goede handen. Door middel van een dierenverzekering hoeft u de van medisch noodzakelijke zorg voor uw verzekerde huisdier door een dierenarts of een specialist als gevolg van een ziekte, aandoening of een ongeval in Nederland (deels) niet zelf te betalen. U kunt ook alleen voor medisch noodzakelijke zorg na een ongeval kiezen. In dat geval bent u gedekt bij een plotselinge gebeurtenis waardoor uw huisdier letsel oploopt.

Bij huisdierenverzekering vergelijken is het belangrijk goed na te denken over of u uw huisdier alleen tegen basis ziektekosten wilt verzekeren (consult bij een dierenarts en dierenspecialist, medisch noodzakelijke behandeling en onderzoeken) of ook tegen bijzondere behandelingen (zoals fysiotherapie, gedragstherapie, homeopathie en acupunctuur), heup en elleboog aandoeningen, castratie en/of sterilisatie en gebitsbehandelingen. Denk hier goed over na voor het vergelijken van de dierenverzekering.

Het vergelijken van de dierenverzekering kan ervoor zorgen dat u een goede keuze maakt voor de lange termijn. Het is bij het vergelijken van een dierenverzekering van groot belang dat de dekking goed aansluit op uw wensen.

Huisdierenverzekering vergelijken »