Ongevallenverzekering vergelijken – Beste & Goedkoopste ongevallenverzekering afsluiten

Ongevallenverzekering vergelijken op premie en voorwaarden

Ongevallenverzekering vergelijken. Wilt u ongevallenverzekering vergelijken? Hieronder vindt u een overzicht met goedkope ongevallenverzekeringen. Bekijk en vergelijk en vind snel de beste en goedkoopste ongevallenverzekering voor uw situatie. Een ongevallenverzekering vergelijken is tegenwoordig erg eenvoudig. Een vergelijking is online gemakkelijk uitgevoerd. Zo kunt u snel met de aanbieders van een ongevallen verzekering in contact komen. Bij het vergelijken van een ongevallenverzekering kunt u op de kosten letten. Echter, een iets hogere premie kan er voor zorgen dat u uiteindelijk toch de persoonlijke ongevallenverzekering afsluit die het beste bij uw situatie past. Een ongevallenverzekering vergelijken is namelijk ook op zoek gaan naar de voorwaarden die het beste op uw specifieke situatie aansluiten. U kunt een goede vergelijking maken door een aantal verzekeraars te kiezen die aan uw wensen met betrekking tot de dekking voldoen. Naast het vergelijken van ongevallenverzekeringen op dekking is het vervolgens verstandig een vergelijking uit te voeren op premie. Een ongevallenverzekering vergelijken bestaat op deze manier uit twee verschillende stappen. Bij ongevallenverzekering vergelijken is het goed om te weten voor welk bedrag u zichzelf en uw eventuele gezinsleden wilt verzekeren. De verzekerde bedragen liggen bij invaliditeit vaak tussen de € 25.000 en € 100.000 (maximaal) en bij overlijden tussen de € 5.000 en € 25.000. Voor de uitkering bij invaliditeit geldt meestal: hoe hoger de mate van invaliditeit, hoe hoger de uitkering. Het online vergelijken van een ongevallenverzekering is aantrekkelijk vanwege de scherpe premies die worden geboden. U kunt hier online een verzekering afsluiten voor uzelf, uw gezin of een ander. Met een ongevallenverzekering zijn zowel invaliditeit als overlijden door een ongeval goed verzekerd. Uw ongevallen verzekeren is binnen vijf minuten geregeld. Maak daarvoor vrijblijvend online een berekening bij de verzekeraars die aan uw wensen met betrekking tot dekking voldoen, zodat u kunt zien wat een ongevallenverzekering kost. Vervolgens kunt u zich direct online verzekeren. Een ongevallenverzekering vergelijken en de beste en goedkoopste ongevallenverzekering afsluiten kan hierdoor eenvoudig.


Alle ongevallenverzekeringen (3)                                                             Hoe vergelijken wij?

fbto
Algemeen
Verzekeraar: Inshared FBTO Nationale Nederlanden
Verzekering: Ongevallen-verzekering Ongevallen-verzekering Ongevallen-verzekering
Actie/bijzonderheden: Inshared werkt met Jaarbeloning. U krijgt geld terug als Inshared schadegeld overhoudt!
Polisvoorwaarden: Drie sterren Vijf sterren Vier sterren
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Dekkingen
Blijvende invaliditeit na ongeval: Optie Ja! Ja!
Overlijden na een ongeval: Optie Ja! Optie
Tandheelkundige zorg na ongeval: Optie Optie Nee!
Extra zorgkosten door ongeval: Optie Optie Nee!
Praktische hulp na een ongeval: Nee! Optie Nee!
Rechtshulp na ongeval: Optie Nee! Nee!
Ongevallen in het verkeer: Ja! Ja! Ja!
Ongevallen thuis, op het werk, tijdens sport of school: Ja! Ja! Ja!
Overige kenmerken
Blijvende invaliditeit (maximaal): € 60.000 € 25.000. Optie: €50.000 of €100.000 € 50.000. In stappen te verhogen tot €250.000
Overlijden: € 15.000 € 5.000. Optie: €10.000 of € 20.000 € 10.000. Optie: €25.000 of € 50.000
Eigen risico: € 0 € 0 € 0
Wereldwijde dekking: Ja! Ja! Ja!
Direct opzegbaar: Ja! Ja! Ja!
Maandpremie-indicatie
Blijvende invaliditeit: € 2,21 N.v.t. € 2,47
Overlijden: € 1,68 N.v.t. N.v.t.
Blijvende invaliditeit + Overlijden: € 3,89 € 0,66 € 2,72
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie

Premie-indicaties voor basisdekking bij verzekeraar voor alleenstaande, incl. 21% assurantiebelasting en exclusief aanvullende dekkingen en eventuele kortingen (laatste update 21-03-2024). Via “Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de ongevallenverzekering van uw keuze direct online afsluiten.


Ongevallenverzekering dekking

Met een ongevallenverzekering heeft u recht op een vergoeding als u door een ongeval blijvend invalide raakt. Bij overlijden als gevolg van een ongeval wordt het verzekerd bedrag aan de nabestaanden uitgekeerd.

Een ongevallenverzekering is handig om onverwachte kosten op te vangen bij blijvende invaliditeit of overlijden. U kunt het verzekerde bedrag besteden aan bijvoorbeeld:

  • revalidatie;
  • huis- of vervoersaanpassingen;
  • omscholing;
  • kosten van de uitvaart;
  • of andere financiële behoeftes.

Ongevallenverzekering vergelijken & afsluiten

De ongevallenverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een ongevallenverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, u bent dan (na acceptatie door de verzekeraar) direct verzekerd!


Voordelen 123Geldzaken

Zonder tussenpersoon een verzekering afsluiten Lage premies (bereken via “Uw Premie”) Direct online geregeld


https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress