Beste inboedelverzekeringen 2017

Beste inboedelverzekering vergelijken – volgens de Consumentenbond!

Beste inboedelverzekering volgens de Consumentenbond vergelijken? De inboedelverzekeringen van ING en Nationale Nederlanden zijn met testoordelen van respectievelijk een 9,0 en 8,9 als beste uit de test gekomen bij Consumentenbond in 2015. De voorwaarden en prijzen van 56 (!) inboedelverzekeringen zijn vergeleken en de Consumentenbond kwam tot de conclusie dat deze inboedelverzekeringen de beste kwaliteit (beste polisvoorwaarden) bieden. De complete lijst is in de consumentengids van juli/augustus 2015 gepubliceerd. Nationale Nederlanden biedt de beste niet bank-gebonden inboedelverzekering d.w.z. de beste inboedelverzekering waarbij u voor het afsluiten niet een specifieke betaalrekening hoeft te hebben. ING biedt de beste (bank-gebonden) inboedelverzekering. Om deze verzekering af te kunnen sluiten moet u in het bezit zijn van een ING betaalrekening. Door aanbieders met elkaar te vergelijken kunt u letten op de premie, maar ook op de dekking die u daar voor terug zal krijgen. U kunt zelf direct online uw premie berekenen en de inboedelverzekering van uw keuze eenvoudig afsluiten in 3 stappen: 1. premie berekenen 2. persoonsgegevens invullen 3. controle en betaalwijze.


Alle inboedelverzekeringen vergelijken (11)│Beste inboedelverzekeringen (5)                       » Hoe vergelijken wij?

NN_Nat-Ned__logo_01_rgb_fc_00721-114x85 reaal ohra-nieuw aegon cb_logo_12060
Verzekeraar: Nationale Nederlanden REAAL OHRA Aegon Centraal Beheer Achmea
Verzekering: Inboedelverzekering All-in Inboedelverzekering Inboedel-verzekering All Riskdekking Inboedelverzekering Online Allrisk Inboedelgarant verzekering All Risks
Beoordeling Consumentenbond juli 2015: ”Beste uit Test (niet bank-gebonden)*
Polisvoorwaarden: Vijf sterren Vier sterren Vier sterren Drie sterren Vier sterren
Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details Direct afsluitenToon details
Dekking
Inboedel waardegarantie tot: € 100.000 € 130.000 Onbeperkt Onbeperkt € 100.000
Diefstal sieraden: € 5.000 € 2.500 € 6.000 € 6.000 € 5.000
Diefstal audio/computer: € 7.500 € 10.000 € 15.000 € 12.000 € 7.500
Kostbaarhedendekking: Optie Optie Nee! Nee! Optie
Buitenshuisdekking: Optie Optie Optie Nee! Optie
Glasdekking: Optie Optie Optie Optie Optie
Overige kenmerken
Eigen risico (standaard): € 100 € 150 € 150 € 0 € 0
Direct opzegbaar: Nee! Nee! Ja! Nee! Ja!
Eenmalige poliskosten: Nee! Nee! Nee! Ja! Nee!
Maandpremie-indicatie
Alleenstaande zonder kinderen: € 10,88 € 6,95 € 9,06 € 9,09 € 11,59
Alleenstaande met kinderen: € 17,25 € 6,95 € 15,11 € 11,84 € 11,59
Partners zonder kinderen: € 12,75 € 8,42 € 12,09 € 10,67 € 11,59
Partners met kinderen: € 17,25 € 8,48 € 17,17 € 13,94 € 11,59
Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie Bereken:Uw premie
Polisdetails vergelijken »

Premie-indicaties op basis van tussenwoning, standaard eigen risico, dekking all risk, incl. 21% assurantiebelasting en exclusief eventuele kortingen (laatste update 08-09-17). Via ”Uw premie” berekent u eenvoudig uw eigen premie en kunt u de inboedelverzekering van uw keuze direct online afsluiten.

* Beste uit de Test: beste testoordeel Consumentenbond, ongeacht de premie. Nationale Nederlanden biedt de beste niet bank-gebonden inboedelverzekering d.w.z. de beste inboedelverzekering waarbij u voor het afsluiten niet een specifieke betaalrekening hoeft te hebben. ING biedt de beste bank-gebonden inboedelverzekering. Om deze verzekering af te kunnen sluiten moet u in het bezit zijn van een ING betaalrekening.


Waarom een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade en verlies van uw inboedel. Onder de inboedel vallen alle roerende (verhuisbare) zaken in en om uw woning. U kunt in een situatie komen dat u door schade of verlies genoodzaakt bent nieuwe inboedel aan te schaffen. De kosten kunnen hoog oplopen, bijvoorbeeld wanneer schade is ontstaan door brand. Als u hier mee te maken krijgt is het prettig dat u hiervoor verzekerd bent. Uw verzekeraar betaalt in dat geval de schade. Zonder inboedelverzekering kunt u te maken krijgen met een kostenpost die u niet zelf kunt dragen. Mede om die reden heeft 95% (!) van alle Nederlanders een inboedelverzekering.

Dekking inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade en verlies van inboedel. Onder de inboedel vallen alle roerende (verhuisbare) zaken van de verzekeringsnemer en iedereen die daar duurzaam mee samenwoont. Denk aan: (antieke) meubels, kunst, lampen, stoffering, kleding, huishoudelijke apparaten, (brom-) fietsen, aanhangwagens, tuinaanleg, tuin- en hobbygereedschap, sieraden, audiovisuele apparatuur, computers en geld. Schade aan de woning zelf valt niet onder de dekking, hiervoor dient de opstalverzekering. Schade en verlies als gevolg van de volgende gebeurtenissen vallen onder de basisdekking:

  • Brand en ontploffing;
  • Storm;
  • Blikseminslag;
  • Wateroverlast;
  • Diefstal na braak en beroving.

Meer informatie: Veelgestelde vragen – Inboedelverzekering

Inboedelverzekering vergelijken & afsluiten

De inboedelverzekering van uw keuze kunt u online op de website van de aanbieder afsluiten via een beveiligde applicatie. Er geldt een polisbedenktijd, u kunt na ontvangst uw polis binnen 14 dagen kosteloos retourneren en annuleren als u niet tevreden bent. Heeft u meteen een inboedelverzekering nodig? Kies dan als ingangsdatum vandaag, u bent dan direct verzekerd!


”123geldzaken.nl biedt onafhankelijke informatie over uw persoonlijke financiën & de best beoordeelde financiële producten”

Volg ons op Twitter!Like ons op Facebook


http://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
http://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress