Hoe komt deze vergelijking tot stand

Hier willen we u m.b.t. autoverzekeringen inzicht geven in:

  • Welke diensten biedt 123Geldzaken aan, wat doen we voor u
  • Wat de rol is van 123Geldzaken, wie doet wat
  • Welke informatie wordt aangeboden, wat en hoe vergelijken wij voor u
  • Hoe wordt 123Geldzaken beloond, hoe verdienen we

Wat doen we voor u?

Op 123Geldzaken vindt u objectieve en begrijpelijke informatie over autoverzekeringen, kunt u autoverzekeringen vergelijken en deze gemakkelijk en snel online af te sluiten direct bij de aanbieder.

123Geldzaken is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel heeft in of zeggenschap heeft over de inhoud van deze website. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productieverplichtingen naar welke maatschappij dan ook.

Wie doet wat?

123Geldzaken is géén tussenpersoon (intermediair) van de aanbieder. U sluit uw autoverzekering direct af bij de aanbieder. De aanbieder stuurt u de polis en incasseert de afgesproken bedragen. Gedurende de looptijd van de verzekering treedt de aanbieder op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen of wijzigingen. Via ons geen extra schakels dus tussen u en de aanbieder!

Wij bemiddelen of adviseren niet, we informeren u wel zo goed mogelijk. U kiest zelf uw verzekering. Als u behoefte heeft aan advies, dan kunt u naar een adviseur gaan. U moet deze adviseur wel betalen. Deze kosten komen op de kosten die u betaalt voor uw autoverzekering.

Wat en hoe vergelijken wij?

Op onze website vergelijken wij een beperkt aantal grote, gerenommeerde aanbieders. We bieden u de mogelijkheid een objectieve vergelijking te maken van onderstaande aanbieders.

FBTO, Centraal Beheer, OHRA, Inshared, Allianz Direct, Unive, Nationale Nederlanden

Welke autoverzekeraars vergelijken wij niet?

Aegon, de Goudse, SNS, Verzekeruzelf, Zekur, Hema, NowGo, Unigarant, Witgeld, a.s.r., Aon, Abn Amro, Roxo, Voogd&Voogd, Bovag, Bruns ten Brink, De Zeeuwse, ING, Interpolis, Kilometerverzekering, Klaverblad, National Academic, ANWB, NH van 1816, Promovendum, Reaal, United Insurance

Wij vergelijken autoverzekeringen van verzekeringsmaatschappijen die rechtstreeks, zonder tussenkomst van een tussenpersoon of bank, met de klant zaken doen. Uit onderzoek (bron: TNS Nipo) blijkt dat deze aanbieders een betere reputatie hebben dan verzekeraars die via de bank of de tussenpersoon verzekeringen aanbieden. Verzekeraars die rechtstreeks met de klant zaken doen scoren beter op punten als betrouwbaarheid, deskundigheid en de prijs/kwaliteit verhouding.

Wij inventariseren uw persoonlijke wensen niet. U hoeft dus geen persoonsgegevens met ons te delen. U ziet standaard alle aanbieders die we vergelijken. We tonen verzekeringspremies op basis van standaardsituaties die gelden voor de gemiddelde Nederlander. De uitgangspunten voor de premieberekening vindt u hier. Heeft u verzekeringen gevonden waarvan de polisvoorwaarden aansluiten op uw persoonlijke wensen, dan kunt u direct doorklikken naar de websites van de verzekeraars om daar uw eigen premie te berekenen. Vervolgens kunt u ook een vergelijking op premie maken en bepalen welke verzekering het beste bij uw persoonlijke situatie past.

De polisvoorwaarden-score geeft de kwaliteit van de polisvoorwaarden weer, gebaseerd op onderzoeken door onafhankelijke externe onderzoeksbureaus. Hoe hoger de score (max. 5 sterren), hoe beter de polisvoorwaarden ten opzichte van verzekeringen met dezelfde basisdekking.

Op onze website vindt u ook welke autoverzekeringen als beste en goedkoopste zijn beoordeeld door Moneyview. Hierdoor krijgt u op 123Geldzaken een goed beeld van de beste en goedkoopste autoverzekeringen.

Wilt u de polisvoorwaarden bekijken van de verzekering van uw keuze, klik dan op ‘Meer informatie’. U krijgt dan de belangrijkste productkenmerken te zien. Van de via 123Geldzaken af te sluiten autoverzekeringen staat de meest gekozen autoverzekering rechts bovenaan. De meest gekozen autoverzekering passen we maandelijks aan de actualiteit aan.

Hoe verdienen we?

Als u via onze website doorklikt naar de website van de aanbieder en daar uw autoverzekering afsluit, ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder. Wij vergelijken alleen autoverzekeringen van aanbieders waarmee wij een samenwerking hebben.

Met de vergoeding die 123Geldzaken ontvangt, zorgen we dat we u goed van dienst zijn. We informeren u kosteloos over autoverzekeringen. Daarnaast zorgen wij dat onze website actueel blijft en dat u altijd een uitgebreide vergelijking krijgt.

123Geldzaken en privacy

Wij streven naar transparantie en brengen het zoals het is. U hoeft dus geen persoonsgegevens achter te laten.

Voordelen 123Geldzaken

Vinkje-grijsAfsluiten zonder tussenpersoon

Vinkje-grijsSimpel en snel online regelen

Vinkje-grijsVerzekeraars met de beste reputatie

Vinkje-grijs

Onafhankelijk

Vinkje-grijs

Geen persoonsgegevens achterlaten

Terug naar Autoverzekering vergelijken

 

 

https://www.123geldzaken.nl/wp-admin/admin-ajax.php
https://www.123geldzaken.nl/wp-content/themes/trendpress