autopechhulp

Pechhulp bedrijfsauto

Pechhulp bedrijfsauto

De meeste pechhulp verzekeringen richten zich op de particuliere autobezitter. Pechhulp voor bedrijfsauto’s is vaak niet mogelijk.

ANWB pechhulp zakelijk

ANWB Wegenwacht heeft een verzekering pechhulp speciaal voor de ondernemer.  Als ZZP-er of MKB-er stelt uw met ANWB voor de Zaak voor al uw auto’s  van de zaak uw Wegenwacht pakket op maat samen.

Pechhulp op kenteken

ANWB voor de Zaak is kentekengebonden pechhulp (in tegenstelling tot particuliere ANWB wegenwacht). Dit betekent dat de verzekering voor een specifieke auto geldt. De pechhulpdienst registreert de verzekering op het kenteken van het voertuig. Dit betekent dat iedereen die in de auto rijdt, zowel zakelijk als privé, recht heeft op pechhulp mocht dit nodig zijn.

ANWB zakelijk biedt voor uw bedrijf een uitgebreid pakket voor de bedrijfsauto. Van Wegenwacht Service tot online administratie en van tankpas tot 4 dagen vervangend vervoer.

Allianz pechhulp zakelijk en BOVAG

Allianz Global Assistance biedt standaard kentekengebonden pechhulp voor zowel particuliere- als bedrijfsauto’s (let op de uitzonderingen) met een maximaal totaal gewicht van 3.500 kg. Een aan de auto gekoppelde aanhanger is meeverzekerd, mits wettelijk toegestaan.

Sluit hier direct af:

ANWB voor de Zaak  – Allianz Global Assistance Zakelijk