autopechhulp

Pechhulp Consumentenbond

Beste pechhulp Consumentenbond

Pechhulp vergelijken? De beste pechhulp verzekeringen volgens de Consumentenbond kunt u hier niet vergelijken. De Consumentenbond heeft de pechhulp verzekering nog niet eerder getest en een predikaat ‘’Beste Koop’’ of ‘’Beste uit de Test’’ toegekend. Resultaten betreffende de beste pechhulpverzekeringen volgens de Consumentenbond kunnen om die reden helaas niet worden opgenomen.

Beste pechhulp 2018

Een pechhulp verzekering kunt u bij verschillende aanbieders afsluiten. Door deze met elkaar te vergelijken kunt u letten op de premie, maar ook op de dekking die u daar voor terug zal krijgen.

Met behulp van deze vergelijking kunt u een goed beeld krijgen van de beste mogelijkheden. Maar let op: kiest u voor de beste dekking, dan kan de premie flink oplopen.

Dekking aansluiten op wensen

Met een pechhulp verzekering krijgt u hulp bij pech onderweg. Staat u met pech langs de weg, dan belt u de pechhulpdienst waar u verzekerd bent. Zij komen dan naar u toe om u te helpen. Ter plekke wordt een (nood)reparatie verricht om uw auto weer aan het rijden te krijgen of ervoor zorgen dat rijden weer verantwoord is.

Is uw auto met sleutelhulp niet direct weer aan het rijden te krijgen dan wordt uw auto (en indien gewenst de inzittenden) vervoert naar de garage.  Bent u verzekerd voor vervangend vervoer dan wordt een vervangende auto of vervangend vervoer aangeboden, zodat u uw reis kunt voortzetten. Als u niet meer in staat bent om verder te rijden en niemand anders kan dit van u overnemen dan wordt een vervangende chauffeur ingeschakeld.

In het buitenland (u heeft gekozen voor dekkingsgebied Europa) zijn aanvullend op bovenstaande dekkingen het terugbrengen van uw auto en bagage vanuit het buitenland naar Nederland en het bestellen en verzenden van onderdelen naar het buitenland die nodig zijn om weer veilig te kunnen rijden en die ter plekke niet beschikbaar zijn gedekt. Heeft u woonplaatsservice meeverzekerd en wilt uw auto bijvoorbeeld niet starten voor uw eigen huis of in uw straat, dan wordt u ook daar geholpen.

Bij pechhulp verzekering vergelijken is het belangrijk goed na te denken over of u alleen pechhulp in Nederland of in Europa en in- of exclusief woonplaatsservice en vervangend vervoer wilt verzekeren.

Het vergelijken van pechhulpverzekeringen kan ervoor zorgen dat u een goede keuze maakt voor de lange termijn. Het is bij het vergelijken van een pechhulp verzekering van groot belang dat de dekking goed aansluit op uw wensen.

Pechhulp vergelijken »