autopechhulp

Pechhulp Europa

Pechhulp Europa

Pechhulp Europa is verstandig om af te sluiten als u regelmatig met uw auto in het buitenland (Europa) rijdt. U bent dan verzekerd in ruim 40 landen in Europa.

Gaat u met uw auto alleen op vakantie in het buitenland en komt u daar de rest van het jaar verder niet met uw auto? Dan kunt hiervoor een tijdelijke pechhulp verzekering of een kortlopende reisverzekering met autohulp afsluiten.

Rijdt u met uw auto (zo goed als) alleen in Nederland dan is het het goedkoopste om een pechhulpverzekering alleen voor binnen Nederland af te sluiten.

Bij Route Mobiel kunt u uw auto aanmelden voor pechhulp Europa zónder Nederland service. Bij ANWB Wegenwacht en Allianz Global Assistance is pechhulp Europa alleen in combinatie met pechhulp Nederland af te sluiten.

Sluit hier direct af bij:

ANWB Wegenwacht – Route Mobiel – Allianz Global Assistance

Pechhulp in Europa service

Met een pechhulp verzekering krijgt u hulp bij pech onderweg. Staat u met pech langs de weg dan belt u de pechhulpdienst waar u verzekerd bent. Zij komen dan naar u toe om u te helpen met:

  • Sleutelhulp: pechhulp begint altijd met sleutelhulp. Dit is het ter plekke verrichten van een (nood)reparatie om uw auto weer aan het rijden te krijgen of ervoor zorgen dat rijden weer verantwoord is.
  • Transport naar garage: is uw auto met sleutelhulp niet direct weer aan het rijden te krijgen dan wordt uw auto (en indien gewenst de inzittenden) vervoert naar de garage.
  • Vervangend vervoer: bent u verzekerd voor vervangend vervoer dan wordt een vervangende auto of vervangend vervoer aangeboden, zodat u uw reis kunt voortzetten.
  • Vervangende chauffeur: als u niet meer in staat bent om verder te rijden en niemand anders kan dit van u overnemen dan wordt een vervangende chauffeur ingeschakeld.
  • Woonplaatsservice: is woonplaatsservice meeverzekerd en wilt uw auto bijvoorbeeld niet starten voor uw eigen huis of in uw straat, dan wordt u ook daar geholpen.
  • Repatriëring en toezenden onderdelen: het terugbrengen van uw auto en bagage vanuit het buitenland naar Nederland en het bestellen en verzenden van onderdelen naar het buitenland die nodig zijn om weer veilig te kunnen rijden en die ter plekke niet beschikbaar zijn gedekt.

Pechhulp Europa vergelijken

Het vergelijken van pechhulpverzekeringen voorwaarden en prijzen kan ervoor zorgen dat u een goede keuze maakt voor de lange termijn. Het is bij het vergelijken van een pechhulp verzekering van groot belang dat de dekking goed aansluit op uw wensen.

Met behulp van deze vergelijking kunt u een goed beeld krijgen van de beste mogelijkheden. Maar let op: kiest u voor de beste dekking, dan kan de premie flink oplopen.

Pechhulp vergelijken »