autopechhulp

Pechhulp Nederland

Pechhulp Nederland

Pechhulp Nederland is verstandig om af te sluiten als u met uw auto alleen in Nederland rijdt. Komt u met uw auto niet (of maar heel af en toe) in het buitenland dan is het het goedkoopste om een pechhulpverzekering alleen voor binnen Nederland af te sluiten.

Gaat u met uw auto op vakantie in het buitenland en komt u daar de rest van het jaar verder niet met uw auto? Dan kunt hiervoor een tijdelijke pechhulp verzekering of een kortlopende reisverzekering met autohulp afsluiten.

Rijdt u wel vaak met uw auto in het buitenland en wilt u in ruim 40 landen in Europa pechhulp krijgen dan is het het beste om voor pechhulp Nederland en Europa te kiezen.

Sluit hier direct af bij:

ANWB WegenwachtRoute MobielAllianz Global Assistance

Pechhulp in Nederland service

Met een pechhulp verzekering krijgt u hulp bij pech onderweg. Staat u met pech langs de weg dan belt u de pechhulpdienst waar u verzekerd bent. Zij komen dan naar u toe om u te helpen met:

  • Sleutelhulp: pechhulp begint altijd met sleutelhulp. Dit is het ter plekke verrichten van een (nood)reparatie om uw auto weer aan het rijden te krijgen of ervoor zorgen dat rijden weer verantwoord is.
  • Transport naar garage: is uw auto met sleutelhulp niet direct weer aan het rijden te krijgen dan wordt uw auto (en indien gewenst de inzittenden) vervoert naar de garage.
  • Vervangend vervoer: bent u verzekerd voor vervangend vervoer dan wordt een vervangende auto of vervangend vervoer aangeboden, zodat u uw reis kunt voortzetten.
  • Vervangende chauffeur: als u niet meer in staat bent om verder te rijden en niemand anders kan dit van u overnemen dan wordt een vervangende chauffeur ingeschakeld.
  • Woonplaatsservice: is woonplaatsservice meeverzekerd en wilt uw auto bijvoorbeeld niet starten voor uw eigen huis of in uw straat, dan wordt u ook daar geholpen.

Pechhulp Nederland vergelijken

Het vergelijken van pechhulpverzekeringen voorwaarden en prijzen kan ervoor zorgen dat u een goede keuze maakt voor de lange termijn. Het is bij het vergelijken van een pechhulp verzekering van groot belang dat de dekking goed aansluit op uw wensen.

Pechhulp vergelijken »