autopechhulp

Wat is pechhulp?

Pechhulp, wat is dat?

Met een pechhulp verzekering krijgt u hulp bij pech onderweg. Staat u met pech langs de weg dan belt u de pechhulpdienst waar u verzekerd bent. Zij komen dan naar u toe om u te helpen.

Pechhulp dekking

Sleutelhulp

Pechhulp begint altijd met sleutelhulp. Dit is het ter plekke verrichten van een (nood)reparatie om uw auto weer aan het rijden te krijgen of ervoor zorgen dat rijden weer verantwoord is.

Transport naar garage

Is uw auto met sleutelhulp niet direct weer aan het rijden te krijgen dan wordt uw auto (en indien gewenst de inzittenden) vervoert naar de garage.

Vervangend vervoer

Bent u verzekerd voor vervangend vervoer dan wordt een vervangende auto of vervangend vervoer aangeboden, zodat u uw reis kunt voortzetten.

Vervangende chauffeur

Als u niet meer in staat bent om verder te rijden en niemand anders kan dit van u overnemen dan wordt een vervangende chauffeur ingeschakeld.

Repatriëring en toezenden onderdelen

In het buitenland (u heeft gekozen voor dekkingsgebied Europa) zijn aanvullend op bovenstaande dekkingen het terugbrengen van uw auto en bagage vanuit het buitenland naar Nederland en het bestellen en verzenden van onderdelen naar het buitenland die nodig zijn om weer veilig te kunnen rijden en die ter plekke niet beschikbaar zijn gedekt.

Pechhulp voor de deur

Waar u pechhulp krijgt verschilt. U kunt doorgaans kiezen uit de volgende dekkingsgebieden:

  • Nederland, exclusief uw woonplaats
  • Nederland, inclusief uw woonplaats
  • Europa, exclusief uw woonplaats
  • Europa, exclusief uw woonplaats

Heeft u woonplaatsservice meeverzekerd (dus ‘’inclusief uw woonplaats’’) en wilt uw auto bijvoorbeeld niet starten voor uw eigen huis of in uw straat, dan wordt u ook daar geholpen.

Bij pechhulp verzekering vergelijken is het belangrijk goed na te denken over of u alleen pechhulp in Nederland of in Europa en in- of exclusief woonplaatsservice en vervangend vervoer wilt verzekeren. Het vergelijken van pechhulpverzekeringen kan ervoor zorgen dat u een goede keuze maakt voor de lange termijn. Het is bij het vergelijken van een pechhulp verzekering van groot belang dat de dekking goed aansluit op uw wensen.

Pechhulp vergelijken »