1-2-3 Stappenplan

Uw geldzaken regelt u via onze website in drie stappen eenvoudig zelf online.

Onafhankelijke informatie over uw persoonlijke financiën

Het zelf online regelen van uw geldzaken begint bij het inwinnen van informatie. Op 123Geldzaken vindt u heldere informatie over uw geldzaken en vergelijkingen van diverse financiële producten.

123Geldzaken is volledig onafhankelijk. Dit betekent dat geen enkele financiële instelling een aandeel heeft in of zeggenschap heeft over de inhoud van deze website.

Klik op onderstaande afbeelding voor een nadere toelichting op hoe onze website is opgebouwd.

 

Bekijk & vergelijk de beste financiële producten

Zodra u voldoende informatie heeft ingewonnen dan kunt u daarop uw beslissingen baseren. Op 123Geldzaken vergelijkt u diverse financiële producten zoals verzekeringen, leningen en creditcards.

De verzekeraars op onze website hebben de beste reputatie bij de Nederlander, blijkt uit onderzoek van TNS NIPO. Verzekerings-maatschappijen die rechtstreeks, zonder tussenkomst van een tussenpersoon of bank, met de klant zaken doen scoren beter op punten als betrouwbaarheid, deskundigheid en de prijs/kwaliteit verhouding.

Op onze website vindt u ook welke financiële producten als beste zijn beoordeeld door externe onafhankelijke onderzoeksbureaus zoals de Consumentenbond en MoneyView.

Sluit simpel en snel af direct bij de aanbieder

Weet u welk financiële product u wilt afsluiten, dan kunt u dat via 123Geldzaken online direct bij de aanbieder doen.

Wij zijn géén tussenpersoon (intermediair) van de aanbieder. De aanbieder stuurt u de polis en incasseert de afgesproken bedragen. Gedurende de looptijd treedt de aanbieder op als eerste aanspreekpunt voor bijvoorbeeld vragen, wijzigingen of schades. Via ons geen extra schakels dus tussen u en de aanbieder.