autopechhulp

Pechhulp vakantie

Pechhulp vakantie buitenland

Krijgt u pech onderweg met uw auto op vakantie in het buitenland en heeft u pechhulp nodig, dan kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met de alarmcentrale van uw pechhulpdienst. Zij regelen hulp.

Pechhulp op vakantie in het buitenland begint ook daar altijd met sleutelhulp. Dit is het ter plekke verrichten van een (nood)reparatie om uw auto weer aan het rijden te krijgen of ervoor zorgen dat rijden weer verantwoord is. Sleutelhulp wordt ter plaatse door partners van uw pechhulpdienst uitgevoerd.

Is uw auto met sleutelhulp niet direct weer aan het rijden te krijgen dan wordt uw auto (en indien gewenst de inzittenden) vervoert naar een garage. Uw pechhulpdienst regelt zo nodig een vervangende chauffeur, vervangend vervoer, hotelovernachting(en) of een terugreis. Is pech niet tijdig te verhelpen, dan wordt uw auto indien nodig naar Nederland teruggebracht.

In Nederland krijgt u standaard pechhulp aan uw aanhangwagen en caravan bij ANWB en Route Mobiel. Wilt u ook pechhulp krijgen aan uw caravan, vouwwagen, bagagewagen, camper of kampeerauto in het buitenland dan kunt u dit meestal optioneel verzekeren.

Pechhulp alleen voor op vakantie

Bij Route Mobiel kunt u pechhulp Europa Service los afsluiten van pechhulp Nederland. Dit betekent dat als u pechhulp alleen voor vakantie in het buitenland wilt afsluiten u niet ook meteen premie betaalt voor pechhulp in Nederland.

ANWB en Allianz Global Assistance

Bij ANWB en Allianz Global Assistance is het niet mogelijk pechhulp Europa los af te sluiten van pechhulp Nederland. Deze pechhulp verzekeringen zijn in dat opzicht minder geschikt als u pechhulp alleen voor vakantie wilt afsluiten.

Pechhulp vergelijken »